Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠPOΣKΛΗΣΗΣ ΕKΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔIΑΦΕPOΝTOΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σκοπέλου (ΔΕYΑ Σκοπέλου) ενδιαφέρεται να αναθέσει το έργο της μεταφοράς της αφυδατωμένης ιλύος της ΕΕΛ Σκοπέλου στον ΧΥΤΑ του Δήμου Σκοπέλου, με συγκέντρωση κλειστών προσφορών (πρόχειρος διαγωνισμός) και κριτήριο ανάθεσης την οικονομικά συμφερότερη προσφορά.
Προσφορές δικαιούνται να καταθέσουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εργολήπτες δημοσίων έργων ή νομίμως ασκούντες το επάγγελμα του μεταφορέα και είναι κάτοχοι φορτηγού Δ.Χ.
Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10.00 (ώρα αποσφράγισης των φακέλλων) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας στα γραφεία της επιχείρησης την προσφορά τους.
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφο της προκήρυξης από τα γραφεία της ΔΕYΑ Σκοπέλου, Σκόπελος 370 03, τηλ. 24240 22 216, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Σκόπελος 04 Οκτωβρίου 2013

Γεώργιος Μιχελής

Πρόεδρος του ΔΣ
Δήμαρχος Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.