Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Το κυνηγόσκυλο των Baskervilles» στην Αλόννησο

Οι Gits παρουσιάζουν το πασίγνωστο θρίλερ του Sherlock Holmes «Το κυνηγόσκυλο των Μπάσκερβιλ» το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013. Η παράσταση θα γίνει στην «Πανσέληνο» στο Παλιό Χωριό και η παράσταση θα ξεκινήσει στις 19:15.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12,50€ ανά άτομο και περιλαμβάνουν επίσης ένα γεύμα από μπουφέ μετά την παράσταση. 
Για κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να καλέσετε τη Renee στο 24240-65833.

Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί!

Λίγα Λόγια για το Έργο…

O Sherlock Holmes και o Dr. Watson λαμβάνουν μία επίσκεψη από τον Dr. James Mortimer, ο οποίος επιθυμεί να τους συμβουλευθεί πριν συναντήσει τον Sir Henry Baskerville, τον τελευταίο κληρονόμο των Baskervilles, στο κτήμα Baskerville στο Dartmoor. 
Τους διηγείται το μύθο του κυνηγόσκυλου του Baskervilles, ένα δαιμονικό σκυλί, το οποίο σκότωσε το Sir Hugo Baskerville αρκετά χρόνια πριν και θεωρείται επικίνδυνο για όλους τους Baskervilles στην περιοχή Dartmoor. Όταν ο Holmes κρίνει την ιστορία ως ιστορία νεράιδων, ο Dr. Mortimer, τους διηγείται τα γεγονότα του πρόσφατου θανάτου του Sir Charles Baskerville. Ο θείος Henry, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον κήπο του χωρίς κανένα ίχνος φυσικής ζημίας, αλλά με ένα διαστρεβλωμένο πρόσωπο από ανεξήγητο τρόμο. Αποκαλύπτει έπειτα κάτι που δεν είχε αναφέρει στην επίσημη έρευνα, ότι είχε παρατηρήσει ίχνη πατημασιάς ζώου σε κάποια απόσταση από το σώμα που βρέθηκε, ίχνη ενός γιγαντιαίου κυνηγόσκυλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.