Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οι Πρόσκοποι εφοδιάζουν το Ιατρείο Αλοννήσου

Το Προσκοπικό Δίκτυο Αλοννήσου δραστηριοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες για τη συλλογή αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (γάζες, σύριγγες, οινόπνευμα, κλπ), με σκοπό να καλύψει ανάγκες του τοπικού Περιφερειακού Ιατρείου. Η ενέργεια έγινε καθαρά με προληπτικό χαρακτήρα, αφού ο εφοδιασμός του Ιατρείου από την αρμόδια υπηρεσία γίνεται με μεγάλη δυσκολία.
Οι Πρόσκοποι, κάνοντας πράξη το ρητό τους «Έσο Έτοιμος», απεύθυναν έκκληση συγκέντρωσης υλικών, στην οποία ανταποκρίθηκαν κυρίως ιδιώτες και φορείς του νησιού.
Το υλικό, περίπου 10 μεγάλα χαρτοκιβώτια, παραδόθηκε από...
τους Προσκόπους στους υπεύθυνους του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου, με την ευχή να μην αντιμετωπιστούν ελλείψεις.
Όπως γίνεται κατανοητό, ο Προσκοπισμός, προσπαθεί να συμβάλει στην άρση των αρνητικών φαινόμενων που υποβαθμίζουν τη καθημερινή ποιότητα ζωής. Ωστόσο, η προστιθέμενη αξία που κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις είναι η εκπαίδευση των νεαρών μελών του Προσκοπισμού σε πρακτικές εθελοντικής προσφοράς και κοινωφελούς έργου. Έτσι, διαμορφώνεται μια ολόκληρη γενιά δραστήριων και ευαισθητοποιημένων πολιτών, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για το τόπο μας.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.scoutsmagnisia.gr
Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.