Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Μετά από 4 παραιτήσεις χωρίς Δ.Σ. ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας

Χωρίς διοικητικό συμβούλιο είναι ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας μετά τις παραιτήσεις του κ. Νέστορα Αγόρου (κλικ) και την χθεσινή του κ. Γιώργου Γιολδάση.
Θα θυμίσουμε ότι αναπληρωματικά μέλη δεν υπάρχουν αφού αυτά (Ν. Αγόρος - Καλ. Τζανετή) είχαν πάρει θέση στο Δ.Σ. μετά τις παραιτήσεις (κλικ) της κας Αθηνάς Ντάκη και του κ. Γ. Ρουσέτη στις αρχές του καλοκαιριού.

Στη θέση τους παραμένουν οι κυρίες Καρβέλη, Αγγελέτου και Τζανετή, ενώ αναμένεται να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο κ. Γιολδάσης στην επιστολή παραίτησης του προς την πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού γράφει:
«Αγαπητοί συγχωριανοί, 
Μετά από τη διετή προσφορά μου στο Πολιτιστικό και Εξωραιστικό Σύλλογο Γλώσσας υποβάλλω την παραίτηση μου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. 
Με εκτίμηση 
Γιολδάσης Ν. Γεώργιος»

2 σχόλια:

  1. Οι πολλές παραιτήσεις ( 4 συνολικά), που έχουν ως αποτέλεσμα ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας να μείνει χωρίς Δ.Σ. και να οδεύει προς εκλογές δεν περνά απαρατήρητο.
    Εκπλήσσομαι ως γνήσιος Γλωσσώτης και μου δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για το λόγο ότι προ εκλογών, πολλοί κόπτονται να προσφέρουν και όταν εκλεγούν, που τους δίδεται η ευκαιρία να αποδείξουν τα ενδιαφέροντά τους για το καλό του χωριού, ανακρούουν πρύμναν παραιτούμενοι.
    Όταν ζητούν την ψήφο των κατοίκων για την εκλογή τους , νομίζω ότι έχουν και την υποχρέωση να τον ενημερώσουν για τα πραγματικά γεγονότα της παραίτησή των .
    Τί άραγε να συμβαίνει μέσα στο Δ.Σ. του συλλόγου...............................;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξαφνικά ολοι εχουν αυξημένες οικογενειακες ή επαγγελματικές υποχρεώσεις ... εεε την επομενη φορά ας συμμετέχουν αυτοί με τις λιγότερες γιατι τετοιες κινησεις κανουν καραμπαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.