Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Γλώσσας

Η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας συνεδρίασε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου. Κατά την συνεδρίαση ενημερώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου για το κόστος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων "ΓΛΩΣΣΑ 2013" και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε  ψηφοφορία προς αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ.

Η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Καρβέλη Σπυριδούλα
Αντιπρόεδρος: Roger Fox
Γραμματέας: Αγγελέτου Κωνσταντίνα
Ταμίας: Τζανετή Καλλιόπη
Μέλος: Μιχελής Γιώργος 
Αναπληρωματικό μέλος: Λαγουδάκης Γιώργος

4 σχόλια:

  1. EYXOMAI OΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ,Ν ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΛΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ,ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά συγχαρητήρια και ευόδωση του σκοπού σας εύχομαι
    Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση στο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Γλώσσας.
    Καλές οι μεταγραφές αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Δήμος Σκοπέλου μεταφέρθηκε στη Γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδια ελεος πια!Οι μεν δεν μας κανουν......οι δε ειναι μεταγραφες απο το Δημο Σκοπελου....Ολοι εσεις που τα σχολιαζετε, οταν ερχεται η ωρα για αρχαιρεσιες κτλ,γιατι δεν βγαινετε μπροστα,να πειτε τα παραπονα σας;Απλα ειναι τα πραγματα!Απο πισω μονο ξερουμε να μιλαμε;Μηπως ειμαστε ολοι μας θρασυδειλοι;Λεω...μηπως;Ας αφησουμε τα παιδια να δουλεψουν κ γινεται η σουμα στο τελος.Το σιγουρο ειναι οτι παντα, οποιοι και εαν ειναι, βγαινει καποιο εργο μικρο η μεγαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.