Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για την εύρεση της οικογένειας της 4χρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Με αφορμή την εύρεση τετράχρονου ξανθού κοριτσιού σε έρευνα της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Φαρσάλων Λάρισας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει ότι η μικρή κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, θα μείνει σε σπίτι του Οργανισμού.
Η παρουσία του τετράχρονου ξανθού κοριτσιού στον καταυλισμό καθώς και οι αντιφάσεις στην κατάθεση των «φερόμενων» ως γονέων, κέντρισαν το ενδιαφέρον της αστυνομίας η οποία ζήτησε να πραγματοποιηθεί λήψη βιολογικού δείγματος DNA. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων προέκυψε ότι δεν πρόκειται για βιολογικό τους παιδί και ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη. Το γεγονός κινητοποίησε το μηχανισμό της Πολιτείας, και έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση το παιδί  αποφασίστηκε να μείνει σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι την εύρεση των βιολογικών του γονέων.

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προέβει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κινητοποίηση και ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα εξαφανισμένα και σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά (MCE), Διεθνές Κέντρο για τα...
εξαφανισμένα και θύματα εκμετάλλευσης παιδιά  (ICMEC)) με στόχο την ενημέρωση για την αναζήτηση των γονέων του τετράχρονου κοριτσιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει την προσπάθεια αναζήτησης της οικογένειας του τετράχρονου κοριτσιού απευθύνοντας έκκληση για την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»,

Νάταλι Καρακιουλάφη, 210-3306140, 6936-523039

e-mail: press@hamogelo.gr – www.hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.