Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε το παιδικό τμήμα κικμποξ στο K-1 GYM

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο στο γυμναστήριο K-1 GYM, το παιδικό τμήμα του μαχητικού αθλήματος του ΚΙΚΜΠΟΞ με μεγάλη επιτυχία και φέτος.
Η efimerida sporades επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις του K-1 GYM και σε συζήτηση που είχε με τον προπονητή Μάνο Βασιλείου μεταξύ άλλων μας είπε:
Ο Μάνος Βασιλείου μαζί με τον αλβανικής καταγωγής 6χρονο μαθητή του Πούρο Γιάννη, τον οποίο, όπως μας είπε, θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σχολής τους
«Αυτά τα δυο χρόνια, καταφέραμε με τους ενήλικους αθλητές μου να κάνουμε μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Όμως μεγάλη μου αγάπη παραμένει η τζούνιορ κατηγορία, όπου μέσα σ' αυτήν βρίσκεις αληθινά διαμάντια, παιδάκια με ταλέντο και δίψα για τον αθλητισμό. Όταν προπονούμαι μαζί τους όχι μόνο δεν κουράζομαι, αντιθέτως η δίψα τους για μάθηση με κάνει να νιώθω κάθε φορά πιο ξεκούραστος, πιο χαρούμενος. Όσες επιτυχίες και αν κάναμε αυτά τα δυο χρόνια, μια λάμψη, μια σπίθα στο μάτι ενός μικρού μου μαθητή με κάνει να βάζω νέους, πιο ψηλούς στόχους.
Καλωσορίζω όλα τα νέα μου μαχητάκια στην σχολή και τους υπόσχομαι να είμαι δίπλα τους όσο μπορώ, με ψυχή και σώμα…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.