Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Maplerun / συνεχίζουν δυναμικά...

Σπουδαία νέα από τους Maplerun που συνεχίζουν δυναμικά, υπογράφοντας στην Believe Records (UK) για ψηφιακή διανομή του 2ου album τους "Restless" σε Deluxe Edition, που θα περιέχει 3 ακυκλοφόριτα τραγούδια και το κομμάτι "The Rain" σε alternative version. 
Παράλληλα η μπάντα "γύρισε" το 2ο official videoclip για το κομμάτι "Bombs" σε συνεργασία με την Timecode Productions και την Redbull. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαζί με όλα αυτά, τον Νοέμβρη οι Maplerun θα κάνουν την πρώτη τους αγγλική περιοδεία ως προσωπική επιλογή της Superfecta Entertainment Group στην οποιά ανήκει και η headline μπάντα της περιοδείας. (American Head Charge) USA. Στο event θα πάρουν μέρος και οι RSG (UK). Επίσης τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα βγουν σε μία ευρωπαϊκή περιοδεία μαζί με τους SKINDRED και τους SOIL! Η περιοδεία θα περάσει από αρκετές μεγάλες πόλεις της Γερμανίας, την Αυστρία, της Ελβετία και την Τσεχία και θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.