Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Νέοι Αθλητές Νίκης - Α.Ο. Σκοπέλου 1-1

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Νέων Αθλητών Νίκης - Α.Ο. Σκοπέλου στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς», με την ομάδα της Σκοπέλου να προηγείται μέχρι τα τελευταία λέπτα με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Έρζον Χισάι και να κερδίζει από την αρχή του πρωταθλήματος τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια.
Πρόκειται για μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία, μετά το 1-9 της περασμένης Κυριακής, αφού οι Νέοι Αθλητές Νίκης είναι από τις καλύτερες ομάδες στη Β' ΕΠΣΘ με υψηλούς στόχους.

Ψηλά τον πήχη έχει βάλει και η ομάδα της Σκοπέλου, η οποία την Κυριακή 20 Οκτωβρίου αγωνίζεται στην έδρα της και αναμένει τους φίλους να την ενισχύσουν και να επιβραβεύσουν με το χειροκρότημά τους την μέχρι τώρα προσπάθεια.

6 σχόλια:

  1. μπραβο στα παιδια !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιχνίδι ήταν δικό μας τεράστιο λάθος του προπονητή που έβαλε την ομάδα να παίζει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο άμυνα χωρίς να της δίνει ανάσες και χωρίς κάποιον να κρατάει τη μπάλα και να ηρεμεί το παιχνίδι!Πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το είδα το παιχνίδι, αλλά πολλές φορές παίζεις άμυνα όχι επειδή έχεις τέτοιες εντολές, αλλά είτε επειδή είναι τέτοια η ψυχολογία του σκορ (προηγείσαι) ή γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο... Άλλωστε είναι αρχή του πρωταθλήματος και οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο σε ολους!!!!ας αφησουμε τις ευκολες κριτικες και ας χαρουμε τις επιτυχιες της ομαδος μας.ολοι κοντα στην ομαδα !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειπα οτι δεν ειναι σημαντικη επιτυχια απλα με λιγο περισσοτερο προσοχη μπορουσαμε να ειχαμε παρει το διπλο!συνεχιζουμε δυναμικα και χωρις να φοβομαστε τιποτα και κανεναν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, 1]Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΧΗ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 2]Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ Α] ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ Β] ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.3]ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 85 ΚΑΙ 88 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 90, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ ΜΗΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 0-4 .ΤΕΛΟΣ ΣΕ 35 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.