Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τοπικό σύμφωνο ποιότητας: Ένα ισχυρό όπλο για την τουριστική ανάπτυξη της Σκιάθου

Ένα ισχυρό όπλο για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου της Σκιάθου θέλει να καταστεί το τοπικό σύμφωνο ποιότητας, που θα εκπονηθεί και προωθηθεί από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου.

Η ποιοτική αναβάθμιση θα αποτελέσει το μέσο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και τουριστικής προβολής της Σκιάθου. Απώτερος σκοπός αυτής της κίνησης θα είναι η ικανοποίηση του επισκέπτη στο νησί και η οικονομική τόνωση μέσα από την τουριστική άνθιση. To τοπικό σύμφωνο ποιότητας είναι ευρέως διαδεδομένο σε τουριστικά αναπτυγμένες χώρες καθώς επίσης και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου αυτό το χειμώνα θα έρθει σε επαφή με τις υπόλοιπες Ενώσεις και φορείς του νησιού, θα ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για το τοπικό σύμφωνο ποιότητας, πιστοποιώντας μία σειρά από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ύστερα από αξιολόγηση.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο που γι' αυτή τη δουλειά-την πιστοποίηση επιχειρήσεων-υπάρχει ο αρμόδιος κρατικός φορέας. Έτσι που μας τα λέει η Ένωση Ξενοδόχων είναι λες κι έχει αναλάβει αυτοπροσώπως τη "δουλειά". Όχι τέτοιες υπερβολές, γιατί θυμίζουν πατρονάρισμα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.