Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Γονεών του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες στην πρώτη, για το σχολικό έτος 2013-14 συνάντηση, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Αναδιάρθρωση Δ.Σ.

Μετά την παραίτηση της Μέττε Πέτερσον-Καθηνιώτη, για προσωπικούς λόγους, κλήθηκε η πρώτη αναπληρωματική Τζιλ Σόμμερ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου 2012, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Σκοπέλου. Έτσι, το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Παντελής Χρυσοφός
Αντιπρόεδρος: Σούλα Πατσή-Κορέντη
Γεν. Γραμματέας: Νινέττα Χύμα-Κοσμά
Ταμίας: Τζιλ Σόμμερ
Μέλος: Στέλλα Προβιά-Αναγνώστου
Ευχόμαστε γόνιμη και δημιουργική θητεία και είμαστε σίγουροι ότι η καλή παράδοση που υπάρχει στη συνεργασία γονέων και διδασκόντων θ' αποφέρει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.