Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το μήνυμα ελήφθη...

Το Γλυστέρι σήμερα...

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Αφήστε τις επενδύσεις και αφιερωθείτε στην αποστολή σας

Να μείνουν μακριά από οικονομικές επενδύσεις και να αφιερωθούν στην αποστολή τους «μέχρι κεραίας» κάλεσε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης τους μοναχούς του Αγίου Όρουςλέγοντας τους με νόημα «έκαστος εφ' ω ετάχθη».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ο οποίος βρίσκεται από χθες στο Άγιον Όρος προκειμένου να προεξάρχει των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση του Αγίου Όρους στο ελληνικό κράτος ήταν σαφής στην ομιλία του προς τους Αγιορείτες.


Διαβάστε περισσότερα στο www.dogma.gr

7 σχόλια:

  1. ας τον ενημερωσει κανεις το τι συμβαινει εδω στο νησι και ας ερθει και ο ιδιος στο νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετα με το πως συμπεριφέρονται οι συνάνθρωποί την πίστη μας στο Θεό σίγουρα δε μπορεί να την κλονίσει κανείς. Είναι πολύ σημαντικό που στην Εκκλησία μας υπάρχουν και άνθρωποι φωτισμένοι πραγματικά άνθρωποι του Θεού που επιτελούν τη θεία τους αποστολή. Το ότι απέβαλαν την οικογένεια Κοαμά από την περιουσία τους είναι συγκλονιστικό. Πολύ πιο συγκλονιστική όμως είναι η εικόνα του γιου τους Βαγγέλη, η καταρράκωση της ψυχής του, τόσο έκδηλη στην έκφραση του προσώπου του κι ακόμα πιο πολύ η σκέψη πως όλα αυτά χαράχτηκαν ανεξίτηλα στην ψυχή της εφτάχρονης κόρης του. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα και η Εκκλησία να δείξει το εκείνο για το οποίο είναι ταγμένη, την Αγάπη, αυτό που δίδαξε ο Χριστός και έφτασε ως το σταυρό του μαρτυρίου...ιδιαίτερα τώρα που ένα δρόμο μαρτυρίου πορεύεται και ο λαός μας και που οι αντοχές μας όλο και λιγοστεύουν. Και είναι η δικαίωση ανάγκη για να μη χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας, για να έχει νόημα η ύπαρξή μας.
    Σάσα Καραγιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος απο την αναλγητη μονη ενδιαφερεται για την επταχρονη νικη;.ειναι τοσο ψιλα γραμματα αυτα,η ειναι τοσο ψιλα οι αγιοι πατερες της μονης που καθιστουν αδυνατη την αναγνωση τους.αναρωτιεμαι πολλες φορες , αραγε τι θα ελεγε και τι θα εκανε ο Χριστος αν σημερα τον εστελνε ο πατερας του για να μας σωσει.και οσο το σκεφτομαι και το ψαχνω το θεμα ,τοσο περισσοτερο καταληγω στο οτι θα επαιρνε μια μαγκουρα και θα αρχιζε να δερνει και να διωχνει απο τους ναους και τα μοναστηρια αυτους που λενε οτι τον εκπροσωπουν.οσο και να λεμε οτι ειναι ανθρωποι και αυτοι και αρα με τις αδυναμιες τους ,δεν μπορουν να δικαιολογηθουν τα τεραστια σφαλματα τους,η αναλγησια τους,η πλεονεξια τους,η, στην καλυτερη περιπτωση ,τα λαθη τους.ποιος ειναι τοσο ηληθιος ωστε να ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι ο θεος θα τιμωρησει τους αγιους πατερες της μονης αν αυτοι δεν ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ για το μισο στρεμα στο γλυστερι σκοπελου .ειναι γελειο και ο θεος -αν υπαρχει- σιγουρα ειναι πιο εξυπνος απο αυτους που τον εκπροσωπουν ωστε να νοιαζεται για την περιουσια του που ειναι ΜΟΝΟ η αγαπη,η ανθρωπια,η συμπονια και το"αν εχεις δυο χιτωνες να δωσεις τον ενα ",πολυ περισσοτερο οταν δεν ξερεις πια, ποσα πολλα εχεις.στην περιπτωση κοσμα,στα δικα μου τα ματια ,η μονη λειτουργησε γκαγκστερικα.η εικονα για μενα ειναι ρασοφοροι μαφιοζοι με μπραβους τους αντρες της αντιτρομοκρατικης.αν ειναι δυνατον να εχουν εντολη απο τον επουρανιο πατερα να λειτουργουν ετσι.ντρεπομαι για λογαριασμο τους.ντρεπομαι για την αναλγησια τους σε τετοια εποχη οικονομικης κρισης της πατριδας μας.αναρωτιουνται αραγε οι αγιοι πατερες ποιος θα επρεπε να ειναι ο ρολος τους σημερα;δυστυχως δεν εχουμε ,απ οσο ξερω,καμμια αποδειξη για τις ευαισθησιες της μονης ιστορικα,ενω εχουμε αποδειξεις για την αναλγησια της.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΟΝΗ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -Η ΜΗΠΩΣ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ-ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΙΓΙΚΟ,ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ;ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ [ΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Η ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ,ΜΗ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ;ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όμως και πραγματικά υπέροχο, το πόσοι Άνθρωποι βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και με τα τόσο συγκινητικά λόγια σας απαλύνουν τον πόνο τους . Ευχαριστώ ολόψυχα οχι μόνο για την οικογένεια αλλα και γιατι εμεις που αδύναμοι παρακολουθούμε απ΄εξω, παίρνουμε θάρρος βλέποντας ότι δεν ξόφλησαν οι ψυχές των ανθρώπων γύρω μας.Ευχαριστώ - Ελεάνα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΣΜΑ.ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΣΜΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΛΥΣΤΕΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΜΑ;ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΝΩΜΕΝΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.