Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Θα παίξουμε την άλλη Κυριακή...

Αναβάλλεται για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο προγραμματισμένος  για αύριο αγώνας (κλικ) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου - Ιάσονα Άλλης Μεριάς.

Αιτία η ξαφνική αλλαγή στην ώρα αναχώρησης του Εξπρές Σκιάθος από Σκόπελο κάθε Κυριακή, το οποίο από 15.45  θα ξεκινάει για Βόλο στις 15.00.

Αυτά τα 45 λεπτά είναι ο λόγος για τον οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα προλαβαίνει να επιστρέψει στην έδρα της.

9 σχόλια:

  1. Ας μας κάνει λοιπόν η αγαπητή εταιρία HSW τη χάρη να επαναφέρει το δρομολόγιο της Κυριακής όπως ήταν ώστε να μπορούμε να χαρούμε αθλητικούς αγώνες στο νησί μας και να μην επέλθουμε σε αθλητική απομόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι κρίμα για 45 λεπτά να μην εχουμε αθλητικούς αγώνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρυσι, όλο τον χειμώνα, που η ομάδα δεν έπαιζε στο πρωτάθλημα το πλοίο αναχωρούσε 15.45. Φέτος μόλις άρχισε το πρωτάθλημα το πλοίο αναχωρεί κάθε Κυριακή στις 15.00!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα ρε παιδια, στο τελος θα πειτε οτι ολο αυτο εγινε επίτηδες και σκοπίμως ... εεε και αφού η ομαδα δε μπορεί να φυγει ας την φιλοξενήσουμε! λυσεις υπαρχουν πολλες, εμεις πνιγόμαστε σε μια σταγονα νερό ...
    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως η αναβολή ήταν μόνο λόγω της ξαφνικής αλλαγής των δρομολογίων. Αγώνες φαντάζομαι θα γίνονται τον υπόλοιπο χειμώνα. Το ζήτημα είναι πως για άλλη μια φορά είμαστε όμηροι της HSW που έχει τσιφλίκι το δρομολόγιο αδιαφορώντας για τους κατοίκους των νησιών και τις ανάγκες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      όταν το πλοίο φθάνει Σκόπελο 13.20 και αναχωρεί 15.00 δεν αρκεί ο χρόνος για αγώνα 90 λεπτών συν το ημίχρονο.
      Μια λύση είναι οι φιλοξενούμενοι αθλητές να κατεβαίνουν Λουτράκι και μετά το πέρας του αγώνα να επιβιβάζονται πάλι από Λουτράκι...
      Αυτό σημαίνει ταλαιπωρία και έξοδα για τα επιπλέον 65 χιλιόμετρα...
      Άλλη λύση είναι να επαναφέρει η HSW την αναχώρηση του πλοίου όπως παλαιότερα: 15.45'

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ,ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

      Διαγραφή
    3. TO blog ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ?

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα,
      Δεν έχουμε καμία ενημέρωση...
      Πάντως τα υδροπλάνα έχουν 8-10 θέσεις, θα μπορούσε δε να ταξιδεύει κάποιος που υπάρχει λόγος σοβαρός να φτάσει κάπου γρήγορα...
      Εισιτήριο απαγορευτικό για τη λαϊκή οικογένεια.

      Με το καλό να έρθουν...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.