Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Για ποιο κύρος και αξιοπιστία του Δήμου μιλάμε;

Συνεδριάζει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκιάθου με τα παρακάτω 6 θέματα:

1) Εξουσιοδότηση και παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιοδότηση στον δικηγόρο Βόλου Στέφανο Καραγιώργο
(Αριθμ.74/2013 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου (Διαδικασία μισθωτικών Διαφορών και κατά των: Τζουμα Ζωή, Αθανασίου Χείρα, Μίχου Κερασίας, Σταμούλη Αθανασίου, ΝΕΓΚΑΛΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Α.Ε., Βοτάνου Στέλλα) για μείωση αντιτίμου χρήσεως κοινοχρήστου χώρου αιγιαλού στις Κουκουναριές)

2) Διαγραφή οφειλών κατά του Δήμου Σκιάθου λόγω παραγραφής τους. 

3) Ψήφιση Πίστωσης Περιφερειακών Δορυφορικού Δέκτη 

4) Ψήφιση Πίστωσης Υλικών για συντήρηση Σχολικών κτιρίων 

5) Ψήφιση Πίστωσης για Παρακολούθηση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου 

6) Ψήφιση Πίστωσης για Φορολογικά Πρόστιμα και Προσαυξήσεις 

Σχετικά με το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Ποιλιτών Σκιάθου Αναστ. Φιλαρέτου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Και πάλι  θα διαγράψουμε οφειλές του Δήμου που συμπληρώνουν 5ετία. Όπως είπα και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο,μπορεί αυτό να ορίζει ο Νόμος αλλά είναι ντροπή ο Δήμος Σκιάθου να διαγράφει χρήματα που οφείλει.
Πολλές φορές και στα Δ.Σ. και στις Ο.Ε. ακούστηκαν πολύ άσχημοι χαρακτηρισμοί για τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και εργολάβους που διεκδίκησαν και πήραν δικαστικά χρήματα που τους χρωστούσε ο Δήμος μας. Ερχόμαστε τώρα πάλι να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν τον Δήμο, πίστεψαν στις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής και περίμεναν υπομονετικά να πληρωθούν.
Για ποιο κύρος και αξιοπιστία του Δήμου μιλάμε;»

2 σχόλια:

  1. Κυρία Φιλαρέτου,
    Δε νομίζω ότι η ευθύνη είναι μόνον της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου.
    Υπάρχει Οικονομική Υπηρεσία στον Δήμο η οποία προτείνει τις διαγραφές στο ΔΣ και δεν θα πρέπει να βρίσκεται στο απυρόβλητο. Οι υπάλληλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
    Τι έκανε η υπηρεσία με τα συγκεκριμένα τιμολόγια επί πέντε ολόκληρα χρόνια; Γιατί δεν εξέδωσε τα ΧΕΠ ως όφειλε να πράξει;
    Με εκτίμηση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαγραφή χρεών είναι πολιτική απόφαση όπως δυστυχώς και η έγκαιρη πληρωμή τους. Μέχρι τώρα οι μικροπολιτικές τακτικές δεν αφήνουν περιθώρια στις υπηρεσίες να λειτουργούν ανεξάρτητα και αυτοβούλως όπως ο Νόμος ορίζει.
      Με εκτίμηση αν και θα ήθελα να ξέρω σε ποιόν απαντώ
      Αναστασία Φιλαρέτου

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.