Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Mουσικές Γιορτές στη Σκόπελο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 2ου ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014
Ο Δήμος Σκοπέλου θα επιχειρήσει να οργανώσει για το έτος 2014 το 2o Μουσικό Φεστιβάλ με την ονομασία «Mουσικές Γιορτές στη Σκόπελο».
Μετά την πρώτη πειραματική και πετυχημένη διοργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ, το καλοκαίρι του 2013, σε συνεργασία με τον Βρετανό μαέστρο Rod Iffle, την Kendal Shepherd και με την εθελοντική προσφορά δημοτών της Σκοπέλου, μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε να γίνει ετήσιος θεσμός και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, να συμβάλει στη σύσφιξη των δεσμών φιλίας με τους επισκέπτες του νησιού και στη συνεργασία των κατοίκων μεταξύ τους.
Οι στόχοι που έχουμε βάλει μπορεί να φαίνονται δύσκολοι, αλλά δεν...
είναι ακατόρθωτοι και μπορούμε όλοι μαζί να τους πραγματοποιήσουμε, με θέληση και διάθεση προσφοράς για το κοινό συμφέρον. Προσκαλώ λοιπόν, τους δημότες του νησιού μας, που έχουν τη διάθεση και το ταλέντο, να συμμετέχουν στη διοργάνωση του 2014, δηλώνοντας συμμετοχή στη γραμματεία του Δήμου Σκοπέλου, αφήνοντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να προσκληθούν στην πρώτη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί σχετικά με τη διοργάνωση του φεστιβάλ.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι :2424350101 και 2424350105
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη στήριξή σας. Από την πλευρά του Δήμου Σκοπέλου θα προσπαθήσουμε να έχουμε την αρωγή της πολιτείας και η νέα διοργάνωση να είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου
Γιώργος Μιχελής

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ΟΛΟΙ οι κάτοικοι. Ο δήμαρχος όσους μένουν στο νησί τούς θεωρεί - και έτσι είναι- δημότες Σκοπέλου.

      Διαγραφή
  2. Παγκοσμια γιορτη της μουσικης θεωρειτε η 21η Ιουνιου και αναλογες εκδηλωσεις λαμβανουν μερος αυτη την ημερομηνια οπως και την εβδομαδα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 με πρωτοβουλία του, τότε, Γάλλου υπουργού πολιτισμού Ζακ Λανγκ (Jack Lang), του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και την αιγίδα του Δήμου του Παρισιού.
    Η Γιορτή της Μουσικής, από το 1985, εξαπλώθηκε έξω από τα Γαλλικά σύνορα και η Αθήνα, 1η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη, ήταν η πρώτη πόλη στην οποία η Γιορτή πραγματοποιήθηκε εκτός Γαλλίας.
    Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής είναι ένα ευρωπαϊκό γεγονός, που διεξάγεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο σε 22 χώρες της Ευρώπης.
    Αυτή είναι η αλήθεια για να έχουμε και καλή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.