Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Εισήγηση της τρόικα για κλείσιμο 22 αεροδρομίων

ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΒΟΛΟΥ
Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξανδρος Μιχ. Μεϊκόπουλος μετά την είδηση στα ΜΜΕ, ότι η τρόικα εισηγήθηκε το κλείσιμο 22 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ αυτών και της Νέας Αγχιάλου Βόλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή είδηση των ΜΜΕ ότι η τρόικα επανέφερε στις διαπραγματεύσεις εισήγηση, που είχε προτείνει και στο παρελθόν, για το κλείσιμο 22 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ αυτών και της Νέας Αγχιάλου Βόλου, το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα, προκάλεσε οργή και αγανάκτηση σε όλες τις περιοχές που θα πληγούν, όπως και η περιφέρεια μας.
Η περιοχή δέχεται βαρύ πλήγμα που θα έχει τεράστιες αρνητικές διαστάσεις στην παραγωγική και τουριστική ανάπτυξή της.
Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Βόλου αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην...
αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της πόλης μας και όλης της Θεσσαλίας και η συνέχιση της λειτουργίας του, καθώς και ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός του πρέπει να βρίσκονται, σε όλα τα μελλοντικά σχέδια της πολιτείας.
Καλώ όλους τους φορείς της πόλης και της Θεσσαλίας, τον Δήμο, την Περιφέρεια, τους Ξενοδόχους, το Επιμελητήριο, το ΤΕΕ και όλους τους πολίτες να αντισταθούμε σε τέτοιου είδους σχεδιασμούς της τρόικα, οι οποίοι είναι μέρος μιας πολιτικής που προκαλεί ύφεση, μιας πολιτικής καθαρά αντιαναπτυξιακής, ενάντια σε μια ορθή παραγωγική και τουριστική ανασυγκρότηση της Περιοχής της Θεσσαλίας και της χώρας.»

3 σχόλια:

  1. Η ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΜΑΣ

    Θ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το κλείσιμο του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου, από αυτά που εγώ γνωρίζω, δεν είναι απαίτηση της ΤΡΟΙΚΑ, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει.
    Γιατί σταμάτησε για πάντα τις πτήσεις της η RAIAN air;
    Μήπως είναι θέμα επιχορήγησης;
    Οι διοικούντες και οι ιθύνοντες οφείλουν να απαντήσουν ή ακόμη και να λογοδοτήσουν αν χρειαστεί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον περασμένο Απρίλιο ,αν θυμάμαι καλά ,οι αμόδιοι αδιαφόρησαν για την ανανέωση του νέου συμβολαιου με την rayanair,γιατί έπρεπε να πληρώσουν και δεν είχαν,ετσι η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που την προτιμούσαν πολλοί ευρωπαίοι για να φτάσουν μεχρι εδώ σταμάτησε τα δρομολόγια για το επόμενο καλοκαίρι.Τότε κανείς δε μίλησε....
    Ε! τώρα το κλείσιμο του αεροδρομίου θα είναι φυσικό επακόλουθο.....γιατί να υπάρχει αφού δε φροντίζουμε να κατεβούν αεροπλάνα?για να πληρώνουμε την απραξία?Σε μια περιοχή με τοσους τουριστικους παραδείσους όπως πηλιο ,Μετέωρα ,λιμνη Πλαστήρα ,Σποράδες δεν θα επρεπε να ενδιαφερθούμε περισσότερο για την διασύνδεσή μας με τις ευρωπαικές πρωτεύουσες απο όπου και περιμένουμε τουρίστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.