Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σκόπελος / Τραυμάτισαν σκύλο με φτυάρι!

Κινδυνεύει να χάσει το μπροστινό του πόδι

Επίδειξη αγριότητας και απανθρωπιάς έκανε ένας κάτοικος Σκοπέλου κακοποιώντας βάναυσα με φτυάρι τον δύστυχο σκύλο που βλέπετε στη φωτό μόνο και μόνο επειδή υπάκουσε στο κάλεσμα της φύσης και θέλησε να ζευγαρώσει με την αστείρωτη (!) σκύλα του.

Αιμόφυρτο το άτυχο σκυλί μεταφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη του στο κτηνιατρείο Σκοπέλου και του έχουν γίνει μέχρι στιγμής 3 επεμβάσεις αποκατάστασης του μπροστινού ποδιού του.

-Αγαπώ την Σκόπελο, αλλά μετά από αυτό το περιστατικό θέλω να φύγω και να μην ξαναπατήσω στο νησί, μας είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Γλυφονέρι.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στην Στενή Βάλα Αλοννήσου και ο σκύλος είχε μεταφερθεί με ταχύπλοο στη Σκόπελο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο εδώ κτηνιατρείο, αφού είχε σοβαρά τραύματα από το φτυάρι και κινδύνευε η ζωή του...

4 σχόλια:

  1. Απ' ότι φαίνεται γνωρίζετε τον δράστη. Δεν τον καταγγείλατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται απο το κείμενο της ανάρτησης ότι η εφημεριδα γνωρίζει τον δράστη;
      Τον ιδιοκτήτη του σκύλου γνωρίσαμε και μας κατήγγειλε το γεγονός.

      Διαγραφή
    2. Για να πω την αλήθεια, φαίνεται ότι τον γνωρίζετε. Αυτό προκύπτει από το ότι περιγράφετε τον λόγο που χτυπήθηκε το ζώο και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε. Ίσως δεν γνωρίζετε τα στοιχεία του αν αυτό εννοείτε. Όπως και να έχει η ενέργεια είναι κατακριτέα.

      Διαγραφή
    3. κύριε Νικολάου,
      την περιγραφή την έκανε στην εφημερίδα ο ιδιοκτήτης του ζώου, πολλές ημέρες μετά το περιστατικό... Αν θέλετε να γράψετε -και δεν το αποδώσατε σωστά- ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου - θύματος πιθανόν να γνωρίζει τον δράστη, αυτό είναι άλλο θέμα...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.