Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στη Μαγνησία με αποκλειστικό αντικείμενο τα καταδυτικά πάρκα

Τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στο Βόλο με αποκλειστικό αντικείμενο το θέμα των καταδυτικών πάρκων, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών και των δήμων, αποφάσισε ομόφωνα το απόγευμα της Πέμπτης το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

Με αφορμή δε, τις ενστάσεις που διατυπώνονται από αλιευτικούς και άλλους φορείς της Μαγνησίας για το θέμα των καταδυτικών πάρκων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο καθημερινός αγώνας που δίνουμε για όλη τη Θεσσαλία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. Για το λόγο αυτό είμαστε ξεκάθαροι ως περιφερειακή αρχή: θα γίνει ότι αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες. Αν οι τοπικές κοινωνίες θεωρούν συμφέρον ότι πρέπει να γίνουν τα καταδυτικά πάρκα, ας γίνουν. Αν πάλι θεωρούν ότι δεν τους συμφέρει, να μη γίνουν. Εμείς είμαστε με τους ψαράδες και την κοινωνία. Αυτό που προέχει υπέρ πάντων είναι το καλό της Θεσσαλίας.

Όσοι πάλι επιχειρούν με τον λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση να διατηρηθούν στην επικαιρότητα, να γνωρίζουν ότι το τέρας του λαϊκισμού δε θα αφήσει κανένα χέρι "αδάγκωτο", ούτε αυτό που το ταΐζει συστηματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.