Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αναγκαίες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Με χαρτί και μολύβι ο αντιπρόεδρος
της ΔΕΥΑ Σκοπέλου
Ευάγ. Τσουκαλάς,
αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν...
Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ για μπορέσουμε "να τρέχει στη βρύση μας νεράκι", όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, εγκρίθηκαν, κατά πλειοψηφία, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου.

«Σχεδόν μηδαμινές», όπως τις χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, είναι οι αυξήσεις στις οικιακές καταναλώσεις, με το βάρος της αύξησης να πέφτει σε όσους "εμπορεύονται" το νερό, όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ πρότεινε αυτές τις αυξήσεις, χαρακτηρίζοντας τες αναγκαίες για να μπορέσει η επιχείρηση να συνεχίσει να λειτουργεί, ενώ ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης Ευαγ. Τσουκαλάς περιέγραψε την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρία, τονίζοντας ότι η πρόταση του προς το Δ.Σ. της εταιρίας ήταν να γίνει μεγαλύτερη αύξηση, αλλά τελικά δεν πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.