Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Μετά το Πάσχα ο "Πρωτέας" στις Βόρειες Σποράδες

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για όσους φίλους της εφημερίδας ρωτούσαν "πότε θα μπει ο Πρωτέας" για να μπορέσουν να ταξιδέψουν οικονομικά στον αγαπημένο τους προορισμό. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Α.Ν.Ε.Σ. ΧΑΙ ΣΠΙΝΤ η νέα πιθανή ημερομηνία έναρξης δρομολογίων είναι η 16η Απρίλη 2015!
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Δ.Τ. έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό για την αναβολή έναρξης των δρομολογίων του Ε/Γ–Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ λόγω εκτενούς προγραμματισμένης συντήρησης των κυρίων μηχανών και μη τήρησης του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος από τους προμηθευτές ανταλλακτικών.

Η νέα πιθανή ημερομηνία έναρξης δρομολογίων είναι η 16η Απρίλη 2015 με προορισμούς: Βόλο - Σκιάθο - Γλώσσα - Σκόπελο - Αλόννησο - Μαντούδι.

Η παραπάνω εξέλιξη μας φέρνει σε πολύ δυσάρεστη θέση και λυπούμαστε για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκαλείται στους εκδρομείς, λάτρεις και κατοίκους των νησιών.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να ευχηθούμε σε μια δυνατή και προσοδοφόρα για τον τόπο θερινή περίοδο.

Με τις θερμότερες ευχές μας για καλό Πάσχα.

Με εκτίμηση
Για την Α.Ν.Ε.Σ. ΧΑΙ ΣΠΙΝΤ
 
Ο Δ/ντης

Παπακαλοδούκας Βασίλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.