Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δεν θα γίνει η παρατήρηση της μερικής έκλειψης του Ηλίου στο Γυμνάσιο - Λύκειο Σκοπέλου

Δεν θα πραγματοποιηθεί η παρατήρηση του φαινομένου της έκλειψης του Ηλίου, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (κλικ) το πρωί στο Γυμνάσιο - Λύκειο Σκοπέλου, λόγω οδηγίας του υπουργείου Παιδείας που συστήνει οι μαθητές κατά τη διάρκεια του φαινομένου να παραμείνουν στις τάξεις τους.
Την ματαίωση της εκδήλωσης ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Μιχαήλ, στέλνοντας στις "Βόρειες Σποράδες" την παρακάτω γραπτή ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για τους μαθητές μόλις ενημερώθηκα από τη λυκειάρχη ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αύριο η παρατήρηση της έκλειψης από το χώρο του Γυμνάσιου και Λυκείου, διότι πήραν κάποια οδηγία από το υπουργείο ότι τα παιδιά κατά τη διάρκεια της έκλειψης  θα παραμείνουν μέσα στις τάξεις φυλακισμένα για δυο ώρες.

Δεν έχω να πω τίποτα  τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ δεν έχω να κερδίσω και να χάσω τίποτα, για χάρη των παιδιών για να παρακολουθήσουν αυτό το όμορφο και σπάνιο φαινόμενο θα κουβαλούσα μόνος τον εξοπλισμό μου, που ξεπερνά τα 200   κιλά, να τον στήσω και να τον ξαναμαζέψω. Να χαιρόμαστε την παιδεία μας.

Τηλεσκόπια θα υπάρχουν στο αστεροσκοπείο Κένταυρος, στον χώρο μου και όσοι θελήσουν να παρατηρήσουν το φαινόμενο να έρθουν. Η είσοδος και η πρόσβαση θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.