Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η Σκόπελος διεκδικεί με αξιώσεις το Πανελλήνιο Beach Volley Masters 2015 Ανδρών και Γυναικών

© ΕUROKINISSI
Την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το Πανελλήνιο Beach Volley Masters 2015 Ανδρών και Γυναικών φιλοδοξεί να φιλοξενήσει η Σκόπελος το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουλίου και γι΄αυτό τον λόγο οι προετοιμασίες στο νησί έχουν αρχίσει από τώρα, αφού δημοτική αρχή, αθλητικοί παράγοντες και κάτοικοι  έχουν αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και έχουν πάρει "ζεστά" το θέμα, θεωρώντας το υπόθεση του νησιού.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε ομόφωνα η χωροθέτηση δύο γηπέδων και των απαιτούμενων χώρων στην παραλία Σκοπέλου και "από χθες" αρχίζει δουλειά.

Αισιόδοξος για την θετική έκβαση των συζητήσεων εμφανίστηκε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σκοπέλου, δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκουμάς, ο οποίος "τρέχει" το θέμα μαζί με τον έφορο βόλεϊ και προπονητή Γιάννη Τσακάλη.

Ο κ. Γκουμάς θεωρεί  ότι «είναι ευκαιρία για τη Σκόπελο αυτή η διοργάνωση, αφού το νησί θα διαφημιστεί πριν και μετά τους αγώνες, ενώ κατά την διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχουν ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, αναφορές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και συνεντεύξεις Τύπου για τη διοργάνωση, μιας και το beach volley θεωρείται ο βασιλιάς των αθλημάτων του καλοκαιριού, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολύ κόσμου.»

Στη Σκόπελο, αν όλα πάνε καλά, θα φιλοξενηθεί η αφρόκρεμα του αθλήματος, αποτελούμενη από 12 ομάδες ανδρών και 12 γυναικών, όπου μαζί με τους διαιτητές, τη γραμματεία, τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος αναμένεται να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.