Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Δήμος Σκοπέλου // Πρόχειρος διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια τροφίμων»

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει ότι θα διενεργηθεί πρόχειρος διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια τροφίμων», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 4.700,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 9%, και «Προμήθεια ποτών (ανθρακούχων-αλκοολούχων)», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 11.447,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 9% και 16%, για το Δημοτικό Καφενείο.

Οι υποψήφιοι προμηθευτές μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για μία ή περισσότερες ή για όλες τις κατηγορίες των ειδών.

Oι προσφορές θα υποβληθούν την 2α Απριλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 (λήξη υποβολής προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου-παραλία Σκοπέλου, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου για την «Προμήθεια ποτών (ανθρακούχων-αλκοολούχων)», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 11.447,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 9% και 16% και ώρα 13:30 (λήξη υποβολής προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου-παραλία Σκοπέλου, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου για την «Προμήθεια τροφίμων», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 4.700,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 9%.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα...
φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις προμηθευτών.

Κάθε προσφορά συμμετοχής στο διαγωνισμό θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγυητική επιστολή συμμετοχής με ποσό που θα καλύπτει το 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης με Φ.Π.Α. ή επί της δαπάνης μιας ή περισσοτέρων κατηγοριών των ειδών .

Οι ενδιαφερόμενοι που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να γνωρίζουν ότι τα έξοδα δημοσίευσης του διαγωνισμού (αρχικού και επαναληπτικού) θα καταβάλονται από τον ανάδοχο προμηθευτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Ιωάννη Αντωνίου, υπάλληλο του Δήμου Σκοπέλου και στο τηλ. 2424350119.

Εκτύπωση της Απόφασης Αντιδημάρχου διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού με τους όρους του διαγωνισμού μπορεί να γίνεται στην ηλεκτρονική δ/νση της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ με ΑΔΑ:ΩΘ8ΕΩ1Δ-Ψ9Π.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.