Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Σκόπελος // Άξονας δράσης για την ανάπτυξη του πεζοπορικού και φυσιολατρικού τουρισμού στο νησί

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Σκοπέλου για την προσέλκυση Πεζοπορικού και Φυσιολατρικού Τουρισμού με την παράλληλη  ανάπτυξη των σχετικών υποδομών θα βρεθούν στο επίκεντρο της Εκδήλωσης που διοργανώνει η “Spyrou Hotels & Companies”. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ώρα 20.30 στο Rigas Hotel.

Προσκεκλημένοι στην Εκδήλωση είναι η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο της Σκοπέλου, θεσμικοί παράγοντες και επαγγελματικοί σύλλογοι, καθώς και  οποιοιδήποτε κάτοικοι του νησιού το επιθυμούν.

Για την εργονομία και διαμόρφωση του χώρου φιλοξενίας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως 24 ώρες προ της έναρξης της Εκδήλωσης αποστέλλοντας Email στο bookings@skopeloshotels.eu ή τηλεφωνώντας στο 210 6919111, υπεύθυνη κα Λία Βλασακούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.