Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ο κ. Γιώργος Μιχαήλ ευχαριστεί

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους διευθυντές και καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου για την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την εταιρία Αστρονομίας του Βόλου για την κατ’ αρχή έγκριση τους, ξεπερνώντας ακόμα ορισμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες,  στην εκδήλωση που θα γινόταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου για την παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια, του σπάνιου φαινομένου της έκλειψης του Ήλιου.

Η ανατροπή ήρθε από το υπουργείο υποχρεώνοντας τους καθηγητές να κρατήσουν μέσα τα παιδιά κατά την διάρκεια της έκλειψης για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, στερώντας τα από το να έχουν μια υπέροχη εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την εφημερίδα Βόρειες Σποράδες για την συμπαράσταση στην εκδήλωση.

Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε καλά χέρια και εγώ προσωπικά και όλος ο εξοπλισμός του αστεροσκοπείου μου θα είναι πάντα στη διάθεση των μαθητών του νησιού.

Σας ευχαριστώ
Γεώργιος Μιχαήλ
Μέλος της εταιρίας αστρονομίας  και διαστήματος Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.