Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Εξετάσεις ζωνών του αθλητικού τμήματος TAE KWON DO του Δήμου Σκιάθου

Πραγματοποιήθηκαν στη Σκιάθο οι εξετάσεις για την επίδοση ζωνών του αθλητικού τμήματος TAE KWON DO του Δήμου Σκιάθου. Το συγκεκριμένο τμήμα δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια αριθμεί 90 παιδιά καθώς και ένα τμήμα ενηλίκων. Από τον πυρήνα αυτών των παιδιών γίνεται και η επιλογή αυτών των αθλητών που θα στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου TAE KWON DO "ΠΑΛΜΟΣ", η οποία σε 2 μόλις χρόνια που λειτουργεί έφερε πολλές διακρίσεις και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Απόστολος Ιακωβάκης στο τέλος των εξετάσεων χαρακτήρισε το επίπεδο όλων των αθλητών εξαιρετικό. Ξεχώρισε και έδωσε 2 τιμητικές ζώνες στις Σοφία Καρβέλη και Συραίνα Μαρκεζίνη και...
παρότρυνε όλους τους μικρούς αθλητές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη την ενασχόλησή τους με το άθλημα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σκιάθου Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, ο οποίος  ευχαρίστησε τους προπονητές Τσότσου Κωνσταντίνα και Τσότσο Γεώργιο, οι οποίοι με ακούραστη προσπάθεια και μεράκι δημιούργησαν το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα στηρίξει όσο μπορεί αυτή την προσπάθεια και συγχάρηκε όλους τους αθλητές αλλά και τους γονείς για την συμπαράστασή τους. 

Αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς  στο συγκεκριμένο αθλητικό τμήμα του Δήμου είναι η συμμετοχή σε αγωνιστική ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος "ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ" και έγινε πριν λίγες μέρες στο Βόλο. Εκεί συμμετείχαν 32 αθλητές για τους περισσότερους από τους οποίους ήταν η πρώτη τους εμπειρία στα αγωνιστικά τερέν, αλλά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την τεχνική και το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος και έφυγαν από την διοργάνωση με τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι προπονητές και η υπεύθυνη των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Κουτσίκου Πόλυ συγχάρηκαν όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους καθώς και τους γονείς για την άψογη παρουσία τους τονίζοντας ότι ο συνδυασμός αυτός αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο αθλητικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.