Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η "Κίνηση 136" αλληλέγγυα στον αγώνα των Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό

Αλληλέγγυα στον αγώνα της Κίνησης "Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό" δηλώνει η "Κίνηση 136" της Θεσσαλονίκης με αφορμή την καταστολή ενάντια στο κίνημα υπεράσπισης του νερού ως κοινού αγαθού στο Βόλο.
Σε ανακοίνωση της "Κίνησης 136" για τα γεγονότα στο Βόλο αναφέρονται τα εξής:

«Εδώ και καιρό, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου έχει αναπτυχθεί ένα μαζικό κίνημα υπεράσπισης του νερού ως κοινού αγαθού και όχι ως εμπορεύματος και αντικειμένου οποιασδήποτε μορφής κερδοσκοπίας.

Οι κάτοικοι του Βόλου και των χωριών του Πηλίου μέσα από μαζικές τοπικές συνελεύσεις δημιούργησαν μια μαζική Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό διεκδικώντας δίκαιες τιμές και καθαρό νερό για ύδρευση και άρδευση χωρίς κερδοσκοπία είτε άμεσα με την εμπλοκή ιδιωτικών εταιριών είτε έμμεσα διαμέσου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης.

Στις ομόφωνες αποφάσεις των τοπικών συνελεύσεων, των αγροτικών συνεταιρισμών, των συλλόγων, ακόμα και των τοπικών συμβουλίων που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της σημερινής δημοτικής αρχής, η απάντηση αυτής της δημοτικής αρχής του Βόλου ήταν η καταστολή με πάνοπλη αστυνομία και χημικά, με σεκιουριτάδες και ο στοχευμένος τραυματισμός συναγωνιστών του Βόλου, την ώρα που προσπαθούσαν να παραβρεθούν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης, όπως δικαιούνται και προβλέπεται ρητά από τον κανονισμό της.

Ως Κίνηση 136 είμαστε αλληλέγγυοι, στεκόμαστε μαζί στον αγώνα της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό και δηλώνουμε ότι:

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΕΙΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.