Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η Σκόπελος στην τουριστική έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι

Άνοιξε τις πύλες της η τουριστική έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι, στην οποία σ συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Σκοπέλου με την βοήθεια και την εθελοντική προσφορά του δημοτικού συμβούλου Άγγελου Ξηντάρη και των επιχειρηματιών του νησιού Γκουμά Ευάγγελου, Άκη Ψαρρή, Νίκου Μαλαμάκη, Ιωάννη Δουμπιώτη και του Ομίλου Σπύρου, τον οποίο εκπροσωπεί ο Διευθυντής Μarketing και Πωλήσεων Γιώργος Μιχάλης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Άγγελο Ξηντάρη μας είπε:

«Η πρώτη  μέρα ξεκίνησε καλά και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί με επιτυχία για την οικονομία όλου του νησιού. Η συμμετοχή μας στις εκθέσεις όχι μόνο πρέπει να συνεχιστεί, αλλά και...
να αναβαθμισθεί με καλύτερη οργάνωση προβολής και συμμετοχής επιχειρήσεων.

Η Σκόπελος αν αναδειχθεί  προορισμός μέσα από τα συγκριτικά  πλεονεκτήματα του φυσικού της παρθένου περιβάλλοντος, της αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής της κληρονομιάς, της κουλτούρας, των  εκκλησιών - μοναστηριών, ως πύλη εισόδου του θαλάσσιου  και καταδυτικού πάρκου, τα οφέλη για όλους μας θα είναι πολλαπλά.

Η παραγωγή -συσκευασία αγροκτηνοτροφικών προϊόντων, τα αλιεύματα, η γαστρονομία , η ποιότητα διαμονής, η ψυχαγωγία, σε συνδυασμό με την εύκολη, γρήγορη και φθηνή προσβασιμότητα, ολοκληρώνουν αθροιστικά με τα παραπάνω την  έννοια Τουρισμός. 

Το νησί έχει υποδομές και δυνατότητες πολλές, ανθρώπους με θέληση να βοηθήσουν, επιχειρηματίες ντόπιους και μη που θέλουν δουλειά, ιδέες καινοτόμες και εξωστρεφείς, εμπειρία και μεράκι. Λείπει όμως η οργάνωση, ο συντονισμός, η χρηματοδότηση και ο ηγέτης, ο οποίος θα τα ξεκινήσει προς υλοποίηση. Ελπίζω. Μας αξίζει το καλύτερο...

Σας ομολογώ, από την λίγη εμπειρία μου, ότι είμαστε πολύ δυνατός προορισμός, αλλά οργανωμένα συμφέροντα μας αδικούν και μας υποβαθμίζουν. Το νησί πρέπει να σταματήσει να είναι τουριστικό συμπλήρωμα. Η αυτοδύναμη αναπτυξιακή πορεία μας αξίζει. Ας τολμήσουμε!»

• Την έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου επισκέφθηκε σήμερα ο Έλληνας Πρέσβης στο Βουκουρέστι Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης.

1 σχόλιο:

  1. Τα χρωματα της Ιριδος εσυ εισαι στολισμενη ουρανιο τοξο εισαι εσυ ΣΚΟΠΕΛΟ αγαπημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.