Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Πρωτότυπη προβολή της Αλοννήσου στην Ολλανδία

Με «αιχμή του δόρατος» τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πόλη Arnhem  της Ολλανδίας.
Συγκεκριμένα, η πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο “Dreaming about Greece” πραγματοποιήθηκε με αρωγούς την έγκριτη εταιρεία Coco – Mat και το καθιερωμένο Ολλανδικό ταξιδιωτικό website για την Ελλάδα www.griekenland.net, πλαισιώθηκε από παραδοσιακούς χορούς και τοπικά πιάτα με σκοπό την ανάδειξη ποιοτικών τοπικών προϊόντων και προορισμών της Ελλάδας και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον Ολλανδών επαγγελματιών, δημοσιογράφων, επωνύμων και φίλων της Ελλάδας γενικότερα .

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοφιλή διαδικτυακό τόπο της Ολλανδίας, «η πεζοπορία, η κατάδυση, η επίσκεψη του θαλάσσιου Πάρκου, η τουριστική συνείδηση των κατοίκων και οι πρωτοβουλίες εθελοντών για τον καθαρισμό των ακτών, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του τουριστικού προϊόντος της Αλοννήσου, που δικαιώνουν τις συνεχείς βραβεύσεις και τις υψηλές βαθμολογίες στη διεθνή κατάταξη βιώσιμων προορισμών καθιστώντας ζωτική την παρουσία του Δήμου στο event».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.