Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Στην έναρξη της λειτουργίας των νέων  τμημάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλοννήσου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, εγκαινιάζοντας έτσι τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων του κέντρου.
Τα μαθήματα των πρώτων τμημάτων του ΚΔΒΜ Αλοννήσου είχαν ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές και αμέσως μετά επρόκειτο να ξεκινήσουν τα επόμενα  τμήματα, η έναρξη των οποίων όμως "πάγωσε" λόγω  εκλογών. Έτσι, τα νέα τμήματα άρχισαν τελικά να λειτουργούν στις αρχές του τρέχοντος μηνός. Πρόκειται για τα τμήματα: "Οικιακή Παραγωγή Οίνου" , "Δημιουργία Ιστοσελίδας"  και  "Ελεύθερο Λογισμικό". Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσουν επίσης τα τμήματα: "Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα", "Οικολογικές Λύσεις για το Σπίτι" και "Πρώτες Βοήθειες για τα Σώματα Ασφαλείας".

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκπαιδευόμενους και καλή δύναμη στους εκπαιδευτές που μετακινούνται από την ηπειρωτική χώρα για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και υπεύθυνη από το Δήμο Αλοννήσου για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Κική Αναγνώστου, ούσα και η ίδια εκπαιδευόμενη σε ένα από τα νέα τμήματα, επεσήμανε την ανάγκη λειτουργίας όσο το δυνατόν περισσότερων τμημάτων, αφού το ενδιαφέρον των δημοτών είναι πολύ μεγάλο και τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, ευελπιστώντας ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα είναι λιγότερα σε σχέση με τη φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.