Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Το Φεστιβάλ Χορού που ενώνει όλη την Ελλάδα θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Σκόπελο

Αιτήσεις συμμετοχής ανοιχτές έως 31 Μαρτίου

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» θα διεξαχθεί στην καταπράσινη Σκόπελο 23,24 και 25 Αυγούστου του 2015.  Εκατοντάδες χορευτές από όλη την χώρα, θα καταφθάσουν στο πανέμορφο νησί προκειμένου να ενώσουν όλη την Ελλάδα για ακόμα μια φορά  με την παράδοση, τον χορό και τον πολιτισμό.  

Παραδοσιακοί σκοποί από την Κρήτη, την Ανατολική Ρωμυλία και τον Πόντο, την Μακεδονία, την Θράκη, την Καππαδοκία, την Κύπρο, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και από  τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου θα κατακλύσουν το νησί των Σποράδων τον Αύγουστο.  

Πλούσιες φορεσιές από όλα τα μήκη του πλανήτη όπου άνθισε ο ελληνικός πολιτισμός θα γεμίσουν τα πλακόστρωτα καλντερίμια της Χώρας της Σκοπέλου και οι εκατοντάδες των χορευτών θα σημάνουν την έναρξη του φεστιβάλ, πιασμένοι χέρι χέρι και χορεύοντας όλοι μαζί, κυκλώνοντας το παλιό λιμάνι του γραφικού νησιού.  

Νεανικές ψυχές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα χαράξουν για ακόμα μια φορά στη γη αυτό που θέλει να πει η ψυχή τους με τον χορό, όπως λέει και ο ποιητής.  Γιατί η παράδοση, η μουσική και ο χορός  μας ενώνουν.  

Όσα χορευτικά επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν ακόμα να δηλώσουν συμμετοχή εώς τις 31 Μαρτίου στο www.dancefestival.gr 

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Πλέγμα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.  Ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ και του Δήμου Σκοπέλου. Αρωγός και υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια είναι η Hellenic Seaways.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.