Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Κείνο που μετράει, 'κείνο που έχει αξία είναι ο πλανήτης μας να 'χει μια ευκαιρία...

Η Σκιάθος συμμετείχε στην "Ώρα Γης"

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ και για μία ώρα ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και φίλους του θεσμού συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Μπούρτζι με σκοπό να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Οικολογική Κίνηση  "Ώρα Γης".

Μικροί και μεγάλοι, αψηφώντας το κρύο, ζωντάνεψαν με τα τραγούδια και τις φωνές τους το σκοτάδι και έφεραν το μισοφέγγαρο, που τα καμάρωνε, πιο κοντά για να τους τιμήσει και 'κείνο με την παρουσία του. Λίγο πριν ανάψουν τα φώτα το φεγγαράκι τους ψιθύρισε πως έφτασε η άνοιξη και μπορούν τώρα πια να βγουν στη φύση να την καθαρίσουν. Έτσι λοιπόν με την "Ώρα Γης" σηματοδοτήθηκε η έναρξη της Εβδομάδας Καθαριότητας που ξεκινά στο νησί της Σκιάθου. Και όπως λέει και το τραγούδι των οδηγών

"'Κείνο που μετράει, 'κείνο που έχει αξία
είναι ο πλανήτης μας να 'χει μια ευκαιρία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.