Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Το Skiathos Blue Horizon Studios με τη ματιά του διάσημου φωτογράφου Danijel Jovanovic

Ο Danijel Jovanovic έχει παρουσιασει τις φωτογραφίες του σε μεγάλα περιοδικά όπως το National Geographic, Διεθνή Αεροπορική καθώς και σε διάφορα βιβλία του Freytag & Berndt και τακτικά στο ετήσιο ημερολόγιο της airliners.

Είναι επίσης μέλος της ηγετικής βάσης φωτογραφιών του αεροσκάφους AirTeamImages,  και ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές είναι η Σκιάθος, την οποια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Ο Jovanovic ζει στην Αυστρία στο Innsbruck. Από την παιδική ηλικία εδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία, σε νεαρή ηλικία εκανε τα πρώτα βήματα όταν ελαβε σαν δώρο μια φωτογραφική μηχανή Zenit, ετσι του δημιουργήθηκε ένα πραγματικό πάθος το οποίο αναπτύχθηκε με συνεχές νέα αναζήτηση και νέα φωτογραφικά κίνητρα.

Από τα αγαπημένα του μοτίβα είναι τα όμορφα τοπία, τα πορτρέτα, η αρχιτεκτονική, τα ζώα και τα θέματα της φωτογραφίας αεροπλοΐας.

Δείτε τις φωτογραφίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.