Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Εθελοντές της Σκιάθου καθαρίζουν τον Τσουγκριά

Με τη συμμετοχή 28 εθελοντών,  πραγματοποιήθηκε  καθαρισμός στον Τσουγκριά, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Σκιάθος" το Σάββατο 14 Μαρτίου, με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου. Με ικανοποίηση παρατηρήθηκε ότι η επανάληψη της δράσης για δέκατη συνεχή χρονιά έχει κάνει τεράστια διαφορά, τόσο στην ευαισθητοποίηση από την πλευρά της συμμετοχής, όσο και στον όγκο της συγκομιδής σκόρπιων απορριμμάτων. 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους Εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, ειδικότερα την ομάδα των Άγγλων εθελοντών που μας υποστήριξαν ένθερμα, και τα στελέχη του Σ.Ε.Ο.  τοπικό τμήμα Σκιάθου, τον κ. Χούμα Λάμπρο που ανέλαβε όπως κάθε χρόνο να μεταφέρει με το καΐκι του ‘Mata Hari’ δωρεάν τους εθελοντές, τον Αντιδήμαρχο κ. Κωστή Γιαννίτση, για την αποτελεσματική συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή του.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το...
αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ", όπως αυτό διαμορφώθηκε στην ανοιχτή συνάντηση που διοργάνωσε η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "H Σκιάθος’, στις 2 Μαρτίου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 28 Μαρτίου με 4 Απριλίου. Στα εννιά συνεχόμενα χρόνια που υλοποιείται η δράση, έχει αγκαλιαστεί ένθερμα  από τους πολίτες, το Δήμο, τους Συλλόγους, τη μαθητική κοινότητα και έχει  πλέον καθιερωθεί. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των εθελοντών, δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθητοποιημένης κοινωνίας που ανταποκρίνεται σε οργανωμένες περιβαλλοντικές δράσεις, συμπράττοντας μ' αυτό τον τρόπο σε μία κοινή προσπάθεια συγκέντρωσης και απομάκρυνσης δεκάδων τόνων απορριμμάτων, που από δεκαετίες αποτελούσαν μεγάλες εστίες ρύπανσης σε ακτές και δασικές περιοχές. Το μήνυμα της δράσης είναι πως μέσα από την καθημερινότητα μας μπορούμε να κάνουμε την προστασία του περιβάλλοντος δική μας υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.