Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Σκόπελος // Θεαματικές και τεχνικά άρτιες οι εξετάσεις ζωνών από τους αθλητές του Κώστα Καλαντζή

Εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες έδωσαν το Σάββατο 21 Μαρτίου οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου παρουσία του εξεταστή – διεθνούς διαιτητή Γιώργου Παπατόλια (6dan ITF).

Μιλώντας στους αθλητές ο Γιώργος Παπατόλιας (6dan ITF), τους έδωσε συγχαρητήρια και διαπίστωσε τη συνεχή βελτίωση και δυναμική που παρουσιάζει το τμήμα του Κώστα Καλαντζή, ενός από τους αξιότερους προπονητές στις πολεμικές τέχνες.

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο προπονητής του Συλλόγου Κώστας Καλαντζής (3dan ITF) ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών για την παρουσία τους στις εξετάσεις και την στήριξή τους στο Σύλλογο, ενώ επεσήμανε ότι, εκτός από την εκμάθηση του taekwondo, σκοπός του...
συλλόγου είναι να μάθουν τα παιδιά να είναι πειθαρχημένα, να έχουν υπομονή και θέληση, γαλήνη ψυχής, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη ζωή.

Πριν αρχίσουν οι εξετάσεις ο Γιώργος Παπατόλιας (6dan ITF) παρέδωσε στους Κωνσταντίνα Καλαντζή (1dan ITF), Ευάγγελο Σκλάβο (1dan ITF), Χρυσόστομο Νικολάου (2dan ITF) και Ανδρομάχη Νικολάου (2dan ITF) το διεθνές δίπλωμα μαύρης ζώνης, την ταυτότητα και το σήμα που είχαν αποκτήσει σε παλαιότερες εξέτασεις, τονίζοντας ότι τα διπλώματα αυτά έχουν αναγνώριση σε όλον τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα και ότι ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου είναι από τους λίγους Συλλόγους στην Ελλάδα που έχουν τέτοια διπλώματα.

Στο αθλητικό μέρος τώρα έχουμε να πούμε ότι οι εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, τα παιδιά παρουσιάζοντας τον καλύτερο εαυτό τους και δείχνοντας ότι η δουλεια που κάνουν με τον προπονητή τους έχει θετικά αποτεέσματα, κέρδισαν επάξια τη ζώνη για την οποία εξετάστηκαν, ενώ πολύ ωραίο θέαμα πρόσφερε η Παναγιώτης Σκλάβος που εξετάστηκε για μαύρη ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.