Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Παν. Βλάικος: Οφείλουμε όλοι να συμπορευτούμε με κοινό στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον του τόπου μας

• Οι εκλογές πέρασαν, δεν έχει κανένα νόημα οποιαδήποτε αντιπαλότητα μεταξύ μας

• Διατίθεμαι να βοηθήσω όποτε και όπου μπορώ σε θέματα δημοτικού ενδιαφέροντος

• Είμαστε πολύ λίγοι για να μοιραζόμαστε σε κομμάτια και αντίστοιχα στρατεύματα
Ορκωμοσία για την νέα δημοτική αρχή Αλοννήσου, η οποία από σήμερα έχει πιάσει δουλειά, στη διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Βλάικος, παίρνοντας τον λόγο είπε: 
«Αγαπητοί συμπολίτες

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, νιώθω και εγώ την ανάγκη να απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, θέση στην οποία με όρισαν οι τοπικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Στην αναμέτρηση αυτή η πλειοψηφία των συμπολιτών μας για α, β, χ λόγους, έδωσε το προβάδισμα στον Πέτρο Βαφίνη.

Από τη φύση μου όντας λογικός και ρεαλιστής δέχθηκα το αποτέλεσμα, γιατί η ζωή με δίδαξε ότι σε έναν οποιονδήποτε αγώνα, που συμμετέχουν δύο, τρεις ή και περισσότεροι κάποιος θα προηγηθεί, κάποιοι θα ακολουθήσουν.

Οι εκλογές πέρασαν, δεν έχει κανένα νόημα οποιαδήποτε αντιπαλότητα μεταξύ μας. Προσωπικά δεν με διακατέχει καμία εμπάθεια γι' αυτούς που δεν με προτίμησαν με την ψήφο τους, όμως δεν σας κρύβω ότι μια πικρία την έχω γι' αυτούς που...
λειτούργησαν με συκοφαντική ανηθικότητα εις βάρος μου. 'Ολα έχουν τα όριά τους και μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία η δική μας.

Τώρα όμως βρισκόμαστε μπροστά σε μια πενταετή αυτοδιοικητική πρόκληση και προοπτική. Το λέω και το εννοώ: οφείλουμε όλοι να συμπορευθούμε με κοινό στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον του τόπου μας, να συστρατευτούμε με γνώμονα την ανέλιξη και αναβάθμιση του όμορφου νησιού μας και κυρίως στον τομέα του Τουρισμού, που είναι και το δυνατό μας σημείο.

'Οπως δήλωσα και κατ' ιδίαν την επομένη των εκλογών στο Πέτρο Βαφίνη διατίθεμαι να βοηθήσω όποτε και όπου μπορώ σε θέματα δημοτικού ενδιαφέροντος.

Φυσικά και με την ιδιότητά μας ως αντιπολίτευση θα λειτουργήσουμε ελεγκτικά, όπου τυχόν επισημάνουμε εκτροπές ή παραλήψεις της δημοτικής αρχής, χωρίς να ασκούμε στείρα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Και κάτι τελευταίο ως μήνυμα από εμένα και την γυναίκα μου, την οποία δημόσια ευχαριστώ για την ηθική της υποστήριξη στην κάθε προσπάθειά μου.

Προτείνουμε σε όσους με το καλό ασχοληθούν με τα κοινά στις επόμενες δημοτικές εκλογές να επιχειρήσουν κάποιου είδους ενωτικό σχήμα. Είμαστε πολύ λίγοι για να μοιραζόμαστε σε κομμάτια και αντίστοιχα στρατεύματα.

Σας ευχαριστώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.