Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο κ. Κ. Σκούρας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γ. Μιχελής
και ο πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Σκούρας

Δημαιρεσίες διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου στο Δήμο Σκοπέλου, στο χώρο των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο «Καλλικράτης» οι δημαιρεσίες διεξάγονται την πρώτη Κυριακή του έτους σε όλη τη χώρα. Οι εκλογές αφορούν την ανάδειξη προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης έγιναν και αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρων και Αντιπροέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Σκοπέλου...
και Γλώσσας και το Τοπικού Διαμερίσματος Νέου Κλήματος.

Ευχόμαστε, καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική αρχή στο δύσκολο έργο της και στο σύνολο της αντιπολίτευσης, καλή δύναμη, εποικοδομητική και μαχητική αντιπολίτευση.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου με 12 θετικές ψήφους και 2 λευκά εξελέγη ο κ. Κων. Σκούρας, αντιπρόεδρος ο κ. Χρ. Βασιλούδης (12 ψηφ. - 2 λευκά) και γραμματέας ο κ. Ελ. Πατσής (12 ψηφ. - 2 λευκά).
Για την οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι: Αγγελέτου Γιώτα (12 ψ.), Κακαλιάγκος Αθ. (12 ψ.), Φύβγας Γεώργιος (12 ψ.), Παπαδαυίδ Μάχη (12 ψ.), Πατσής Γ. (10 ψ.) και Ρόδιος Νικ. (9 ψ.).
Αναπληρωματικοι εξελέγησαν οι: Λαγουδάκης Γεωργ., Αναστασίου Ιω., Διαμάντου - Σαλπαδήμου Αλεξάνδρα, Βαφίνης Νικ. και Ραμαντάνης Εμμ.

3 σχόλια:

  1. Γειά σου Κωστή.....καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ειναι σιγουρο οτι αυτές οι εκλογές ήταν προκαθορισμένες για το ποιος θα πρωτοστατήσει.
    Οι ρόλοι των πρωταγωνιστών ήταν <> κι έτσι δουλεύαμε αθελά μας και μες την αγνοιά μας για δεύτερους και κομπάρσων ρόλους.
    Το ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ δεν λειτούργησε.
    Έπρεπε να δείχνουμε ικανοποιημένοι -έστω και δηθεν- για το αποτέλεσμα.
    Κι όσο για τις ψήφους ή μαλλον την <> της κυρίας Προέδρου ας αναλογιστεί από που προέρχονται -προέρχεται- από ιδιοτελείς ή ανιδιοτελείς απο συνειδητούς ή ασυνείδητους από ισχυρούς η ευάλωτους πολίτες
    Υ.Γ. Δεν γράφω το ονομά μου επειδή φοβάμαι ή ντρέπομαι
    Αλλα για να μην ντραπείτε ΕΣΕΙΣ.
    Αν ντραπείτε !!! αν συναιτισθείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ,ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΟΙΚΟΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΥ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.