Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Σκοπέλου

Η κα Γιώτα Αγγελέτου, υπεύθυνη για τα διοικητικά και οικονομικά του Δήμου και ο κ. Γιώργος Φύβγας (δεξιά στη φωτό) υπεύθυνος για το περιβάλλον του νησιού είναι οι δύο αντιδήμαρχοι Σκοπέλου.
Καλή και δημιουργική θητεία!

22 σχόλια:

  1. Καλορίζικοι οι Αντιδήμαρχοί μας! Σιδεροκέφαλοι και καλή δύναμη στο έργο τους. Μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Σκοπέλου και Γλώσσας? Για να τους συγχαρούμε κι αυτούς. Όχι για τίποτα άλλο. Να δούμε τελικά , τι υπερίσχυσε στην εκλογή τους. Γιατί πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό. Αχ Δήμαρχε! Πόσα κάστανα και καυτές πατάτες θα βγάλεις απ΄ τη φωτιά , ούτε κι εσύ το ξέρεις ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντύπωση μου προκαλεί που δεν ορίστηκε αντιδήμαρχος από τη Σκόπελο. Οι επικεφαλείς της Δημοτικής αρχής όλοι βρε
    παιδιά Γλωσσώτες και Κληματιανοί; Έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο πότε η προσωπική προβολή λέγεται ΄΄κοινό καλό΄΄, δεν γνωρίζω. Μάλλον σε σχολείο άλλης κλάσης πρέπει να πήγα εκείνα τα χρόνια. Ω ρε μαχαιριές που πέφτουνε για μια καρέκλααα! Κι ο θεός βοηθός. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Έρχονται και τα επόμενα. Αναμονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άξιοι επαγγελματίες και άνθρωποι, δεν είναι διεφθαρμένοι και μάλλον για το κοινό καλό έχουν βάλει το κεφάλι τους στον τροβά...Αλλιώς γιατί να βάλουν υποψηφιότητα; Απ ότι ξέρω κανείς απο τους δυο δεν έχει συγγενή με επιχειρήσεις με μπετόν....
    Όσο για την Σκόπελο όλοι οι σκοπελίτες σύμβουλοι καταλάβαν σημαντικές θέσεις, ποιος φταίει που δεν ψηφήσαν απο τον πρώτο γύρο Μιχελή να βγάλουν περισσότερους σύμβουλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντιδημαρχοι μη σκοπελιτες, αντιπροεδρος ο τεως με 5 εκατομμυρια ελλειμα, γραμματεας απο την αθηνα. μελος της οικονομικης επιτροπης ο πρωην αντιδημαρχος με τα ελλειματα, ωραια ξεκινησαμε. Νικο κρατα γερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να δείξει φίλε 2.1 10.39? Αυτά που φάνηκαν ήδη , μετά και τις πρώτες μέρες των εκλογών? Αυτά που ακούστηκαν και είδαμε και λίγες μέρες πριν τις ανακοινώσεις των θέσεων? Τι να δούμε άραγε? Την κατάντια μας? Ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έλλειμα δεν είναι μόνο συνέπεια του κ. Βασιλούδη, ο οποίος δεν χρέωσε τον Δήμο ούτε ένα ευρώ. Επιτέλους ας δούμε απο έδω και περα τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε 5 και 53 /2-1 γιατί σου προκαλεί εντύπωση; Δεν έχεις δικαίωμα ,ως Σκοπελίτης, να εντυπωσιάζεσαι. Εσύ το προκάλεσες αυτό με την ψήφο σου ,την οποία μόλις πρίν ένα μήνα αξιοποίησες "καταλλήλως". Τώρα δέξου τα πρώτα δείγματα της "σοφίας" ,αλλά και "αφελείας" σου ή της τυφλής εκδικητικής και επομένως άλογης και αρνητικής ψήφου σου και αν σου δοθεί η ευκαιρία κοιτάξου στον καθρέφτη και "στολίσου" δια της ανοιχτής παλάμης σου. Η προτροπή είναι προφανές ότι δεν απευθύνεται σε σένα προσωπικά φίλε 5:53 ,την αφορμή μου έδωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "αηδιαστικα" σωστος ο κ. 2:47!!!!
    Δεν θελω να κατηγορησω κανεναν για το που εριξε την ψηφο του,αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα πρεπε να φανταζοσασταν τισ συνεπειεσ που θα ακολουθουσαν...οπωσ λεμε και εμεισ ο απλοσ λαος.τωρα λουστητε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί διαχειριστές , θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση και να ρωτήσω συννάμα. Η ανάρτηση των σχολίων , γίνεται κατ΄ επιλογή? Και αν ναι , ποιες οι προυποθέσεις? Έκανα σήμερα δυο σχόλια ( 1 στο παρόν θέμα κι 1 στο προηγούμενο θέμα ) και δεν αναρτήθηκαν. Γιατί? Θεωρήθηκαν αναληθή ? Καυστικά ? Υβριστικά ? Παρακαλώ θα ήθελα την απάντησή σας , για να βγάλω κι εγώ τα όποια συμπεράσματά μου. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορρίπτουμε σχόλια τα οποία θεωρούμε υβριστικά ή αναληθή.
    Αν γράψατε το σχόλιο για την οδό (...) νομίζουμε ότι δεν βοηθάει τον εποικοδομητικό διάλογο και «φωτογραφίζει» ανθρώπους.
    Δεν είμαστε με κανέναν. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ελεύθερο βήμα προς όφελος του τόπου.
    Παρακαλώ βοηθήστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης! Συ είπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλο συγκέντρωση ειδήσεων και διάδοση τους με στόχο την πληροφόρηση του πολίτη και άλλο ασυδοσία και κακόβουλα σχόλια...

    Υ.Γ.(1) Δεν το είπα εγώ. Το είπε το Ι.Ι. Μάγερ.
    Υ.Γ.(2) Έλα να τα πούμε διά ζώσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα κακόβουλα σχόλια λέγονται από τους ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!Επίσης αυτό που θέλω
    να πω είναι καλή επιτυχία στους νέους
    αντιδημάρχους(κ.Αγγελέτου και κ.Φύβγα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς όλους τους κακόβουλους σχολιαστές, οι θέσεις που έχουν σημαντικές αρμοδιότητες στο δήμο είναι 3, πρόεδρος και 2 αντιδήμαρχοι. Καλά τα μοίρασε ο δήμαρχος, μια θέση για κάθε κοινότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KAI ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ. ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΛΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, 3/1, 7.11
    Κ. διαχειριστή του ιστολογίου, τι εννοείτε αλήθεια όταν λέτε ότι απορρίπτονται τα σχόλια που είναι αναληθή;;;
    Θέλετε να πείτε πως όλα τα υπόλοιπα σχόλια που δημοσιεύονται είναι αληθή; Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια είναι η αλήθεια;
    Παρακαλώ να ανακαλέσετε το "αναληθή" ως κριτήριο για να μην δημοσιεύετε τα σχόλια, είναι τουλάχιστον αφελές και υποτιμά τη νοημοσύνη των αναγνωστών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί καλοί μου φίλοι υπερψηφίστηκε την δεύτερη Κυριακή απο την δημοτική κοινότητα της Σκοπέλου. Μήπως τους το χρωστούσε; και πέσει στο ίδιο λάθος που έπεσε και ο προηγούμενος γιατί άφησε την Σκόπελο χωρίς αντιδήμαρχο και οι φωνές μέσα και έξω ήταν πολλές για το θέμα αυτό... Θα το δούμε παρακάτω. Αρκεί να μην πέσει στα ίδια λάθη που έπεσε και ο προηγούμενος. Γιατί δυστυχώς δεν ζημιώνονται αυτοί που αλλάζουν καρέκλες αλλά ο καθένας ατομικά απο εμάς, επομένως και το σύνολο του πληθυσμού. Εύχομαι οι προσπάθειες του νεου Δημάρχου να είναι ειλικρινείς ανάλογες του βεληνεκούς του που τόσο πολύ ακούστηκε προεκλογικά. Και εσείς κύριοι διαχειριστές φροντίστε να μας ενημερώνετε πλήρως και για τα καλά και για τα κακά που συμβαίνουν. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aγαπητή Βάσω
    το blog κάνει αυτό που νομίζει σώστο και οι αναγνώστες επιλέγουν να το επισκεφθούν γιατί έτσι τους αρέσει...
    Όταν οι αναγνώστες αντιληφθούν ότι ο διαχειριστής υποτιμά την νοημοσύνη τους θα το εγκαταλείψουν. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό μου...
    Αν το blog σας υποτιμά, μην το επισκέπτεστε...
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα συμφωνήσω με την Βάσω και με τον φίλο 5.1 1.46 και θα σας πω κι εγώ με τη σειρά μου , πως το επακόλουθο αυτού που γράψατε κε διαχειριστά θα είναι , να το διαβάζετε οι ίδιοι και οι ίδιοι! Και δεν νομίζω πως θα σας άρεσε αυτό. Εκτός απ΄ τα υβριστικά κείμενα που μπορεί να σας αποστείλλουν και που κανένας μας πιστεύω δεν συμφωνεί σ΄ αυτά , καλό θα είναι να περνάτε και όποια άλλη πληροφορία σας διοχετεύουν , να εξετάζετε αν είναι αλήθεια ή ΄΄ράδιο αρβύλα΄΄ και στην συνέχεια να τοποθετείστε επι του θέματος. Αυτό θα ήταν αντικειμενική διαχείρηση κατ΄ εμέ!
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ απόλυτα με τον αναγνώστη 5/01/11 3:43

    Κανείς δεν θέλει να υπάρχουν υβριστικά μηνύματα και πολύ καλά κάνετε και τα αγνοείτε.
    'Ομως όλοι μας θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια.
    ΠΡΕΠΕΙ να μπορούμε να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε για ότι συμβαίνει στον τόπο μας.

    Δεν θα ρίξει κανείς την ευθύνη στον διαχειριστή για τα σχόλια που γράφουν οι ανώνυμοι και επώνυμοι αναγνώστες αυτού του blog.

    Το αντίθετο μάλιστα. Εσείς σαν σωστός, έντιμος και ενεργός δημοσιογράφος αν θέλετε και μπορείτε θα ψάχνετε να βρίσκετε στοιχεία που θα αποδεικνύουν αν τα συγκεκριμένα σχόλια είναι αληθή ή αναληθή και θα φροντίζετε να βάζετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση.

    Σας παρακαλούμε λοιπόν να ανεβάζετε όλα τα σχόλια, πλην των υβριστικών.
    Έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση και στην νοημοσύνη των αναγνωστών σας, που σας στηρίζουν, σας υποστηρίζουν, σέβονται και εκτιμούν το έργο και την δουλειά σας και που ξέρουν να αξιολογούν όλες τις πληροφορίες και δεν επιρεάζονται από κακόβουλα σχόλια.

    Υ.Γ.(1) Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί δεν μπορούμε να διαβάσουμε κάποια σχόλια (υπάρχουν αναρτημένα στην δεξιά πλευρά του blog) που φαίνονται να έγιναν στην δημοσίευση με τα χρήματα που πρέπει να δίνουμε σε κάθε επίσκεψη μας στο Κέντρο Υγείας.

    Υ.Γ.(2) Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!!
    Ρ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.