Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κινδυνεύει τμήμα του Κάστρου Σκοπέλου

Κινδυνεύει το τμήμα αυτό του Κάστρου της Σκοπέλου. Οι δύο ρωγμές, που πιθανόν να έγιναν όταν, πριν 20 χρόνια, γινόταν η εκσκαφή για να κτιστεί το αυθαίρετο που φαίνεται δεξιά στη φωτό δείχνουν ότι αυτό το κομμάτι και άλλα της περιοχής, πρέπει να τα δει ειδικός μηχανικός πριν βρεθούν στη θάλασσα.

1 σχόλιο:

  1. Η νέα Δημοτική Αρχή πρέπει να τοποθετήσει αυτό το θέμα πολύ υψηλά στην ατζέντα της. Αν αγνοηθεί, θα προκληθεί μεγάλη ζημιά και κατολίσθηση όπως είχε γίνει με την Παναγία του Πύργου και επί χρόνια ήταν γκρεμισμένο ένα μεγάλο μέρος της, στοιχίζοντας έτσι πολύ περισσότερα να το ξαναφτιάξουν...! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...τα κομμάτια αυτά του νησιού μας πρέπει να τα φυλάσσουμε σαν κόρη οφθαλμού, είναι στολίδια του τόπου μας, και όταν τα αγνοούμε, δείχνει απλά την έλλειψη πολιτισμού...! Είναι μεγάλο κρίμα....πραγματικά...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.