Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δεν ΝΙΚΗσε...

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, με γκολ του Σκιαθίτη, δεν κατάφερε να πάρει τελικά το παιχνίδι ο Α.Ο. Σκοπέλου. Οι «Νέοι Αθλητές της Νίκης Βόλου» ισοφάρισαν στο 45' και πήγαν στα αποδυτήρια με ψυχολογία ανεβασμένη.
Στο δεύτερο μέρος πέτυχαν ένα ακόμη γκολ και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα.
Η Σκόπελος είχε ευκαιρίες, τουλάχιστον, να ισοφαρίσει, αλλά δεν στάθηκε τυχερή, όταν κτύπημα φάουλ του Erjon Hysaj βρήκε το δοκάρι, με αποκορύφωμα της ατυχίας δύο σουτ εξ επαφής για γκολ στο 94', όπου ο νεαρός τερματοφύλακας της Νίκης, με διπλή προσπάθεια, αναδείχθηκε ήρωας του αγώνα κρατώντας το 1-2.

1 σχόλιο:

  1. Δε νίκησε? Δηλαδή έφερε ισοπαλία? Οχι έχασε 1-2
    Δράττομαι της ευκαιρίας από το τίτλο αυτής της ανάρτησης για να διαπιστώσω γι' ακόμα μια φορά πόσο μας αρέσει να χαιδεύουμε και να μας χαιδεύουν τα αυτιά, σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Εχουμε πλέον εθιστεί σα λαός να βλέπουμε μια δική μας πραγματικότητα, μια πραγματικότητα όπως μας βολέυει. Εχουμε προ πολλού ξεπεράσει το μισοάδειο και μισογεμάτο ποτήρι. Το έχασε στο ποδόσφαιρο το λέμε δε κέρδισε, το πάτωσε στις εξετάσεις το λέμε δεν πέτυχε, το ασυντήρητο όχημα καρμανιόλα που κυκλοφορεί στους δρόμους το χαρακτηρίζουμε γραφικό και χιλιάδες ακόμα παραδείγματα. Τη χρεοκοπία μας ως χώρα δεν έχουμε βρει ακόμα πως θα την πούμε.
    Πρέπει επιτέλους να καταργήσουμε σε ατομικό επίπεδο το σύνθημα "Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα" έτσι θα προχωρήσουμε σαν άνθρωποι και σαν έθνος. Θα κάνουμε το αυτονόητο και σωστό και όχι μόνο το αρεστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.