Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Δήμος Σκιάθου σε διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Σκιάθου ήταν η συμμετοχή της Σκιάθου στις πιο σημαντικές Διεθνής Εκθέσεις Τουρισμού.


Σύμφωνα λοιπόν με το εγκεκριμένο από τη Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής για το έτος 2011 του Δήμου Σκιάθου, ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο οι παρακάτω συμμετοχές και πιστώσεις:
α) Ποσού 2.800€ (κόστος συμμετοχής) στην τουριστική έκθεση HOLIDAY WORLD...
που θα διεξαχθεί από 10-13-02-2011 στην Πράγα.

β) Ποσού 4.000€ (κόστος συμμετοχής) στη διεθνή έκθεση τουρισμού BORSA INTERNATIONALE DEL TURISMO (BIT), που θα πραγματοποιηθεί από 17-2 έως 20-02-2011 στο Μιλάνο.

γ) Ποσού 2.700€ (κόστος συμμετοχής) στην τουριστική έκθεση INTERNATIONAL FAIR OF TOURISM, που θα πραγματοποιηθεί από 24-27-02-2011 στο Βελιγράδι
.
δ) Ποσού 3.600€ (κόστος συμμετοχής ) στην τουριστική έκθεση IΤΒ, που θα πραγματοποιηθεί από 9-13-3-2011 στο Βερολίνο.

ε) Συμμετοχή με φιλοξενία στο περίπτερο της εταιρίας στην τουριστική έκθεση HOLIDAY MARKET, που θα πραγματοποιηθεί από 17-20-3-2011 στο  Βουκουρέστι.
Τέλος ελήφθη απόφαση για συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην εκδήλωση «Visit Greece & Westfield London” και ψήφιση πίστωσης 4.000 λιρών Αγγλίας για τη συμμετοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.