Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για την ΔΕΥΑ Σκοπέλου
Με διαπραγμάτευση τιμής, κατόπιν κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους, θα γίνει η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Σκοπέλου.

23 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΑΣ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ''ΓΡΑΦΕΙ'' ΣΤΗ ΔΕΥΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το πυροτέχνημα !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτό γίνεται γιατί με τον Καλλικράτη, όλα τα εντάλμτα θα περνούν απο τον Επιτροπο πρώτα. Οπότε αυτό χρειαζεται και μια συγκεκριμένη διαδικασία. Αυτό μαλιστα για να μπει κάποιο φρένο στα παράλογα έξοδα της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Ενα απο τα καλά αυτού του απαίσιου κράτους.
    Εκ των ένδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είναι κρίμα να γίνει αυτό γιατί ορισμένοι θα χάσουν την αποκλειστικότητα που είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τι αποκλειστικότητα... 4 χρόνια ολόστρογγλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μόνο η βενζίνη. Απο τότε που συνεργάζονται υπάλληλοι της ΔΕΥΑΣ....επαγγελματικά με κάποιους, η αποκλειστικότητα υπάρχει και σε αλλα. Κατάθεση προσφορών πρεπει να γίνετε για όλα.

    Επίσης καλο θα είναι να πει κάποιος στον υπάλληλο που αντι να είναι στην θέση του στην δημαρχία, ειναι στο....μαγαζι του, τουλάχιστον να μην χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου και να μην το παρκάρει προκλητικά έξω απο αυτο.

    Το ξέρουμε ότι είμαστε κορόιδα που τον πληρώνουμε αυτόν κι άλλους πολλούς. Μην μας το λέει και κατάμουτρα όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011 11:14 Μ.Μ.
    Αγαπητέ τον καλό λόγο στο στόμα σας τον έχετε . Αν θέλετε να μάθετε η καινούρια Διοίκηση υποστήριζε και υποστηρίζει τον Καλλικράτη μια και προσκειντε στο χώρο αυτό και ο Επίτροπος αρχίζει την δουλεία του σε δυο μήνες . Ανοίξτε και καμιά εφημερίδα να ενημερωθείτε .
    Ρ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κάνει η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΣ και παίρνει προσφορές από τώρα, παρότι ο Επίτροπος θα ζητήσει αυτή τη διαδικασία μετά από δύο μήνες.

    Ήδη, ζητώντας προσφορές για τις εργασίες στο Γυφτόρεμα, η καλύτερη τιμή που δόθηκε ήταν 2.800 ευρώ.
    Η προηγούμενη διοίκηση την είχε αναθέσει εν λευκώ για 6.000 ευρώ.
    Δηλαδή 214,28 % ακριβότερα (2.800 x 214,28 %= 6.000).
    Αναρωτιέμαι σε ποιού η ποιών τις τσέπες θα έμπαιναν αυτά τα λεφτά, εις βάρος πάντα της επιχείρησης και των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κύριος ή η κυρίa, που υπογράφει συχνa πυκνa «Εκ των ένδων», aπό ότι φaίνετaι τa ξέρει όλa, aλλa τa ξέρει μισa. Κaι η ημιμaθειa είνaι χειρότερη aπό την aμaθειa…

    εκτός aν επίτηδες γρaφει τa μισa προς πaρaπλaνηση της κοινής γνώμης…
    είνaι κι aυτός ένaς τρόπος πονηρής aντιπολίτευσης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάνεις λάθος φίλε μου ότι υπάλληλος του Δήμου παρκάρει έξω από το μαγαζί του !!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ........ΣΤΟΝ ΑΓ.ΡΗΓΙΝΑΚΗ.........Προς ενημέρωση σου !!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΡΗΓΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΄΄ΚΡΕΙΒΕΙ ΄΄ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ????ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ...ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ????ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά.Έχει δίκιο ο κόσμος που διαμαρτύρεται,εμείς δίνουμαι τα δικαιώματα αυτά.Να μην κάνεις για να μην σου πουν.
    Αναρρωτιέμαι όμως σ' αυτό το νησί μόνο δημοτικοί υπάλληλοι υπηρετούν;Τι σας έχει πιάσει;Όλοι οι υπόλοιποι σας παρέχουν υπηρεσίες που καλύπτουν στο έπακρο το μισθό που λαμβάνουν από τους φόρους των φορολογούμενων πολιτών;
    Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.Η ανεργία στο νησί καλπάζει.Το χιλιάρικο που λαμβάνει ο μισθωτός είναι πρόκληση,γιατί μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει,για πόσο ακόμη δεν γνωρίζω.Σεβασμός λοιπόν απ' όλους και όχι μαύρα χρήματα,όπως τα αποκαλείται από μισθωτούς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θέλουν να ζήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ με την Σ.Κ. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Όμως ο δημοτικός και γενικότερα ο δημόσιος υπάλληλος που εξυπηρετεί, βοηθάει και με την στάση του δείχνει να σέβεται τον μισθο που παίρνει, αποτελεί εξαίρεση που επιβαιβαιωνει τον κανόνα.

    Αν είμασταν όλοι μόνιμοι και μια φορά τον μήνα....έβρεχε ευρω, τότε τα παράπονα θα ήταν ελάχιστα. Η μονιμότητα ομως τόσο πολλών ανθρώπων, έχει κανταντησει αρωστημενη κατάσταση. Όταν λειπει το κίνητρο της αποδοτικότητας και του υγειούς ανταγωνισμού, βαλτωνουν τα πάντα.

    Όσες μειώσεις κι αν υποστούν στον μισθο τους οι Δ.Υ, είναι εν μέρει δικαιολογημένες. Στο κάτω-κάτω να μην ξεχνάμε ότι η επιχείρηση που χρεοκοπησε λέγεται κράτος. Η Ελλάδα,όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο τέτοιες μέρες, έχει το μκροτερο ιδιωτικο χρέος στην Ευρώπη. 124% επί του ΑΕΠ η Ε.Ε, γύρω στο 110% η χώρα μας.

    Όμως το μεγαλύτερο βάρος του αποτελέσματος της σπατάλης και της κακής διαχειρησης του δημοσίου τομέα, καλείται να το σηκώσει ο ιδιωτικος. Γίνεται έτσι πιο προκλητικό, να μπαίνει ακόμα μια φορα μπροστα το συμφέρον των μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων-πελατών των κομμάτων, απο τον μισθο ανθρώπων που αγωνίζονται καθημερινά για την.....συντήρηση τουλάχιστον, της εργασίας τους ή του μαγαζιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον περασμένο χρόνο υπάλληλοι τουφέκιζαν πουλιά στον Αγνώντα, μέρα μεσημέρι, μέσα από το αυτοκίνητο της υπηρεσιας, υψηλόβαθμο στέλεχος όταν είχει χαλάσει το αυτοκίνητό του έπαιρνε το αυτοκίνητο της υπηρεσίας και πήγαινε στο κτήμα του για αρκετό καιρό να ταίσει τα ζωντανά του,κάποιοι παρκάρουν το αυτοκίνητο της υπηρεσίας ακόμα και το βράδυ στο ξενοδοχείο τους εκτός οικισμού, φέτος υπάλληλος μεταφέρει ξύλα για το σπίτι του. Όλοι εμείς που αγοράζουμε αυτοκίνητα και βάζουμε βενζίνη μήπως είμαστε τα κορόιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. g68 εδώ και πολύ καιρό έχουμε συμφωνήσει σε πάρα πολλά θέματα στο blog, αν και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος διαφωνώ (όχι σε όλα) σε αρκετά από αυτά που γράφεις.
    Βεβαίως και καταδικάζω την συμπεριφορά αυτών που συστηματικά κάνουν αυτά που κάνουν εδώ και τόσα χρόνια και όχι μόνο δεν τιμούν το μεροκάματό τους αλλά το ξεφτιλίζουν εντελώς μπροστά στα μάτια όλων των Σκοπελιτών.
    μήπως έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης όταν ξέρουμε ότι δουλεύουν και τους πιέζουμε να έρθουν να φτιάξουν το καζανάκι μας ή την μπρίζα μας;
    Όταν ένας δημόσιος υπάλληλος φωνάξει έναν υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο και για 20 λεπτά του πάρει 30 ευρώ εντελώς μάυρα, ο δημόσιος υπάλληλος δεν είναι λογικό να σκεφτεί γιατί εγώ να δουλεύω 7-8 ώρες και να παίρνω 40-60 ευρώ και να τα δηλώνω όλα στην εφορία θα δουλεύω 4-5 ώρες (κάποιοι βέβαια δεν δουλεύουν ούτε 4-5 ώρες ή τις δουλεύουν κάπου αλλού).
    Αυτοί οι επαγγελματίες πόσα εικοσάλεπτα κάνουν την ημέρα και πόσα λεφτά δηλώνουν στην εφορία;
    Κάποιος που έχει μαγαζί και δουλεύει επί πιστώσει πολλές φορές κάνει αναπροσαρμογή των τιμών εαν αργήσουν να πληρώσουν βάζει και κάτι παραπάνω και δεν χτυπάει αποδείξεις ούτε στα μισά, αυτός δεν ευθυνεται όταν φοροδιαφεύγει συστηματικά για το χρέος της Ελλάδας;
    Όταν η siemens έδωσε 50-100 εκατομμύρια ευρώ και αυτοί που τα πήραν ζημίωσαν την Ελλάδα μερικά δισεκατομμύρια ευρώ και δεν τους κάνουν τίποτα δεν φταίνε;
    Όι πιό πολλοί άπο έμας έχουμε μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της Ελλάδας άλλοι ελάχιστο και άλλοι μέγιστο καλό θα είναι να κοιτάμε και την δική μας την καμπούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνω,επαυξανω και....το δεχομαι. Ομως τους ελευθερους επαγγελματιες που βαρανε στο κεφαλι και τα μαγαζια που δουλευουν με τοκο, ο ανταγωνισμος μπορει να τους κανει περα.

    Ο μονιμος ειναι υπερανω ανταγωνισμου. Δεν ειναι δικαιολογια το οτι ο δημοσιος δεν βγαζει οσα ο ελ.επαγγελματιας. Ο μονιμος εχει πλεονεκτηματα τετοια που, τουλαχιστον, εξισοροπουν την οποια διαφορα.Για παραδειγμα, ποιος πολιτης μπορει να παρει ατοκο δανειο με 2%; Ποιος ιδιωτης εχει αδεια 15 μερες τα χριστουγεννα και το Πασχα, και 3 μηνες το καλοκαιρι; Το κυριοτερο; Ποιος εχει βρεξει-χιονισει δουλεια; Ποιος εχει σιγουρη συνταξη με εφαπαξ; Ποιος βγαινει στη συνταξη στα 48;

    Θα μπορουσα να απαριθμησω κι αλλα πλεονεκτηματα των Δ.Υ εναντι ολων των αλλων. Χωρις με αυτο τον τροπο να απαξιωνω την ευθυνη που εχουμε ολοι μας. Ομως, οπως προειπα, η επιχειρηση κρατος εχει το μεγαλο προβλημα και κατα την γνωμη μου απο εκει πρεπει να αρχισει η αναδιαρθρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eκ παραδρομής έγραψα.....άτοκο δάνειο με 2%. Φυσικά ήθελα να πω, δάνειο με σταθερο τόκο 2%.....

    Κάποιος μόνιμος υπάλληλος με ματιασε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποιοι υπάλληλοι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν έχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις από την στιγμή που πληρώνονται στην ώρα τους πρέπει να αφιερώνουν τον χρόνο τους και να παρέχουν την εργασία τους (αλλιώς γιατί να πληρώνονται). Ευελπιστούμε ότι με την καινούργια δημοτίκη αρχή θα δείξουν λίγο φιλότιμο παραπάνω και δεν θα εκθέσουν συγγενικά πρόσωπα και φίλους που έχουν αναλάβει υπεύθυνες θέσεις.
    Πολλές κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων είναι εξαιρετικά προνομιούχες και χρειάζονται αρκετό συμμάζεμα, δεν είναι καλό όμως να γενικεύουμε ούτε να ψάχνουμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο και να του φορτώνουμε όλα τα χρονίζοντα ανομήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά, μην ελπιζετε σε αλλαγές κλπ. Μια απο τα ίδια θα είναι η κατάσταση. Εδώ, ενω γίνεται ντορος για τους μόνιμους που παίρνουν δουλειές σε ώρες εργασίας τους στο Δήμο, (...)σύμβουλος στην καινούργια οικοδομη.....έχει πάρει ηλεκτρολόγο του Δήμου.

    Αν ο ιδιοκτήτης του μπλογκ πιστεύει πως συκοφαντω, είμαι διατεθιμενος να του δώσω στοιχεία. Ένα απο αυτα είναι πως(...)

    Είναι καλο να δημοσιεύονται αυτα, γιατί είναι ένας τρόπος να τα μαθαίνει ο Μιχελης και να τους βάζει σε τάξη.

    Αν δεν πάρει μαστίγιο ο Μιχελης, δεν θα αλλάξει στο θεμματα αυτο τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρω αν θα πάρει "μαστίγιο" ή "βούρδουλα", αλλά αν και όταν τα πάρει θα είστε μαζί του, στο πλευρό του;
    ή θα βγείτε να υποστηρίζετε τους "κατατρεγμένους" και "πτωχούς" υπαλλήλους;
    --
    Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχουν υπάλληλοι που είναι συνεπέστατοι στη δουλειά τους και είναι κρίμα να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί.
    ΚΑΠΟΙΟΙ υπάλληλοι μπορεί να εκθέτουν τον Δήμο και την εξωτερική του εικόνα, αλλλά ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οκ. Όχι όλοι. Όταν όμως αυτούς τους λίγους δεν μπορεί να τους περιορίσει και να τους βάλει διοικητικά πρόστιμα, δεν πείθει για την διάθεση του να λύσει μεγαλυτερα θεμματα. Όταν φοβάσαι έναν απλό υπάλληλο, πως θα τα βάλεις με τα μεγάλα συμφέροντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. x.t.θελω να πω ποσο εντονα ζουμε την καθημερινοτα της εργασιας μας οι ιδ.υπ.που κανουμαι απο 8εως10 ωρες ημερισιως γεματες και πως ενας δ.υ.να μπορει να <> απο 5εως6 ωρες [8-2],πιανουν την καρεκλα και δεν λενε να την αφησουν,πως αυτοι οι ανθρωποι εχουν απαιτησεις,πως αυτοι ειναι υπερανω ολων,πως μονο αυτοι εχουν δικαιωματα και ολοι η αλλοι δεν εχουν,πως αυτοι γινονται δεκτοι σαν μια ανωτεροι κοινωνικα κατηγορια εργαζομενων,πως ειναι δυνατων μερικοι απο αυτους να εχουν απο δεκα μεριες εισοδηματα ,και να στερουν την εργασια απο συμπολειτες μας που την εχουν τοσο αναγκη.Δεν εχω δει στο προσωπο τους καμια μα καμια ενοχη,δεν εχω δει αγχος, δεν εχω δει αβεβαιαοτητα,δεν εχω δει στερηση,δεν εχω δει τον φοβο στα ματια τους εαν ξυπνησουν ενα απο αυτα τα βαρετα πρωινα και τους πει απολυεσαι.ετσι λοιπον αγαπητοι οταν ειπε ενας απο τους παραπανω οτι ενας υδρ.η ενας ηλεκτ.η ενας οποιοσδηποτε ελ.επ.παιρνει 20-30 ευρω. δεν ειπε ομως οτι οταν ζητησεις τις υπηρεσιες του ειναι εκει.και εμεις οταν παμε σε μια Δ.Υ. 2ωρα ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ εχουν φυγει ολοι απο την εργασια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ωράριο εργασίας σε όλους τους δήμους της Ελλάδας είναι 7:30 - 15:00 από ότι ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.