Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σκιάθου

Σε κατάληψη βρίσκεται από σήμερα το πρωί το Γυμνάσιο – Λύκειο Σκιάθου. Πρώτο αίτημα των μαθητών είναι η ανεύρεση άλλου κτιρίου καθώς το κτίριο που στεγάζονται σήμερα είναι ακατάλληλο και μικρό για το δυναμικό τους. Επίσης εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει φιλόλογος και καθηγήτρια για τα παιδιά με ειδικές δυσκολίες μάθησης.
Ο Δήμαρχος Νίκος Πλωμαρίτης επισκέφθηκε το σχολείο και συζήτησε με μαθητές και καθηγητές σήμερα το πρωί για μιάμισι ώρα περίπου. Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Σκιάθου μας είπε:
«Το πρόβλημα μας απασχολεί καιρό τώρα... Γνωρίζουμε ότι το σχολείο είναι ακατάλληλο για τους μαθητές γιατί δεν τους χωράει και αυτή τη στιγμή αναζητούμε οικόπεδο για το καινούριο σχολείο το οποίο είναι ενταγμένο στο Γ' ΚΠΣ, θα επισπεύσουμε τις διαδικασίες προκειμένου να στεγαστούν οι μαθητές σε ένα χώρο που να καλύπτει τις ανάγκες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.