Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Προσλήψεις στο Δήμο Σκοπέλου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Σκοπέλου ανακοίνωσε ο Δήμος
Για πληροφορίες κλικ εδώ

5 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ..ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ..ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ''ΠΟΣΤΑ '' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...????????ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ...''ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ''ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ???? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥΒΓΗΚΑΝ..ΛΕΩ...ΛΕΩ.. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ''ΔΟΥΛΕΥΩ'' ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΡΗΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΄΄ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ΄΄ ΣΤΟ ΚΕΠ....?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Αγαπητή αναγνώστρια οι θέσεις που ανακοίνωσε ο δήμαρχος είναι για τα συγκεκριμένα «πόστα», γιατί αυτά έχει ανάγκη ο δήμος την περίοδο που διανύουμε.

    - Επίσης να είσαι σίγουρη ότι ο κος. Μιχελής δεν πρόκειται να «χαλάσει» το όνομά του, προσλαμβάνοντας πχ οδηγό απορριμματοφόρου που θα τον βάλει να δουλεύει στο ΚΕΠ.

    - Και μια φιλική συμβουλή. Αν σε ενδιαφέρει η θέση του οδηγού βγάλε δίπλωμα γιατί λόγω παγώματος μονίμων προσλήψεων στο ΑΣΕΠ ο δήμος θα συνεχίσει να προσλαμβάνει εποχικούς οδηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Οπως όλοι γνωρίζετε οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού απαγορεύονται.
    Η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα είναι μια ανάσα για το Δήμο. Οι απαιτήσεις στον τομέα της καθαριότητας μεγάλες.Τρείς Δημοτικές Κοινότητες,πολλοί οικισμοί.Το εποχικό προσωπικό που προσλαβάνεται στην καθαριότητα,εργάζεται στην αντίστοιχη θέση για την οποία και προσλαμβάνεται.
    Η ενδιαφερόμενη άνεργη μάλλον αναφέρεται στο προσωπικό Μερικής Απασχόλησης που πράγματι ελάχιστα άτομα από αυτούς τους εργαζομένους παρέχουν υπηρεσίες σε Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου,λόγω έλλειψης προσωπικού.
    Λυπάμαι που θα το πω αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα που ρωτάει με τέτοια κακεντρέχεια,αν θα μπορέσει να εργαστεί στο Δήμο σε άλλη θέση και μάλιστα διοικητική,ας διαβάσει ξανά το γραπτό της με την βοήθεια ενός λεξικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού υπάρχει έλλειψη διοικητικού προσωπικού γιατί δεν έκαναν προσλήψεις διοικητικών και έκαναν άλλες προσλήψεις; μήπως μας δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι πρόσληψη γίνεται καλό είναι και γίνεται , υπάρχουν άνθρωποι βλέπετε που έχουν ανάγκη έστω και απο μία 8μηνη σύμβαση στον Δήμο......δύσκολες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.