Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Για το χθεσινό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Aναγνώστης του blog ρωτάει:
«Χθες βράδυ έγινε το πρώτο συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ και ως πολίτης της Σκοπέλου θα ήθελα να διατυπώσω κάποια ερωτήματα στην νέα ηγεσία της επιχείρησης.
1. Το συμβούλιο έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Αν θυμάμαι και γνωρίζω καλά για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Είχαν κάτι να κρύψουν;
2. Έχουν όλα τα μέλη του συμβουλίου πληρώσει τους λογαριασμούς του νερού ή βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;
3. Ο εκπρόσωπος των ξενοδόχων στο συμβούλιο, τίνος συλλόγου είναι πρόεδρος; Ποια είναι τα υπόλοιπα μέλη; Πότε έκανε για τελευταία φορά εκλογές;
Περιμένω απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα όπως πιστεύω και πολλοί συμπολίτες μας, γιατί δημοκρατία σημαίνει πάνω από όλα διαφάνεια.»

19 σχόλια:

  1. Πάντα κεκλεισμένων των θυρών γίνονταν, πρέπει να υπάρχει διαφάνεια γιατί οι πολίτες δυσανασχετούν.Εαν ο λύκος είναι κακός τότε και τα πρόβατα θα πρέπει να γίνουν κακά και να προλάβουν να αντιδράσουν για να μην τα φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες του blog, η προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ήταν ο λόγος που το χθεσινό συμβούλιο έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Συζητήθηκαν χρέη συμπολιτών μας προς τη ΔΕΥΑ και τρόποι είσπραξης αυτών και δεν ήταν σώστο αυτά τα ονόματα να δημοσιοποιηθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πούλιο,
    Οποιος δε θέλει το όνομα του να δημοσιοποιηθεί επειδή δε πληρώνει το νερό, δεν έχει παρά να το πληρώσει. Δεν αναφέρομαι στους άπορους συνανθρώπους μας αλλά στους μπαταχτσήδες. Τι πάει να πει δεν είναι σωστό αυτά τα ονόματα να δημοσιοποιηθούν? Μήπως είναι σωστό που δε πληρώνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως, επειδή κάποιοι από το συμβούλιο είναι ανάμεσα στους οφειλέτες της ΔΕΥΑΣ, επικαλέστηκαν την προστασία των προσωπικών δεδομένων;
    Από ότι βλέπω δεν απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν. Αυτό μας προκαλεί κατάπληξη και μας εξανεμίζει οποιαδήποτε καλή διάθεση έχουμε να πεισθούμε για τις καλές προθέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. δεν είναι Δημοτικό συμβούλιο και η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. είναι επιχείριση Ιδιωτικού δικαίου συνεπώς δεν είναι υποχρεωμένο το Δ.Σ. να γίνεται με παρουσία Δημοτών . Έχετε πάει σε κανένα Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. η του Ο.Τ.Ε. η του Ο.Υ.Θ. της Ε.Υ.Δ.Α.Π. καλά θα ήταν να αλλάξετε νοοτροπία γιατί μάλλον αυτοί που γαβγίζουν ίσος να είναι αυτοί που δεν πληρώνουν και ζητάν και ρουσφέτια .
    Β.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περιμενουμε διαφανεια!αυτο μην το ξεχνατε!ειναι προυποθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις επιχειρήσεις που αναφέρετε δεν τις διοικούν αιρετοί άρχοντες που διεκδικούν την ψήφο μας και προεκλογικά μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και απαντήστε ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να μην είναι υποχρεωμένο να το κάνει αγαπητε Β. Δ. θα έπρεπε να το τολμήσει γιατί οι προεκλογικές εξαγγελίες για άλλα μιλούν. ΦΩΣ σε όλα λοιπόν χωρίς φόβο και πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε απάντηση της 3ης ερώτησης σχετικά με τον εκπρόσωπο των ξενοδόχων, αν δεν είστε ξενοδόχος και δεν γνωρίζετε τα υπόλοιπα μέλη του εν λόγω συλλόγου, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον ίδιο τον εκπρόσωπο των ξενοδόχων στη δευας να σας τα απαριθμήσει.
    Εκτός αν είστε ξενοδόχος που δεν σας εξέλεξαν τα μέλη κατά τις εκλογές του συλλόγου και του το κρατάτε «μανιάτικο».
    Ξέρετε πολλοί είναι αυτοί που δεν εκλέχτηκαν πρόσφατα, το κρατάνε «μανιάτικο» και προσπαθούν με κάθε ανώνυμο τρόπο να αμαυρώσουν τη σημερινή δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλών έχεις λάθος δεν πας στο Βόλο στην ΔΕΥΑΜΒ ή στη Λάρισα .
    Ξέρεις ποιοι είναι στο Δ.Σ. μαλών δεν ξέρεις ξέρεις μόνο αυτά που θες να ξέρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα δεν αρχίσανε και έτσι για τα καλορίζικα διαγράψανε χρέος που δεν το διέγραφε το προηγούμενο συμβούλιο. Άν αφορούσε κάποιον που δεν μπορούσε να το πληρώσει, δεν θα μιλούσαμε...
    Η εφημερίδα μπορεί να μας ενημερώσει; Γιατί οι ίδιοι δεν θα μας απαντήσουν φυσικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εσύ που ξέρεις τι κάνανε αυτοί στο Δ.Σ. αφού δεν ήσουν μέσα . Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε . Ασχολήσου με την κυρα Κατίνα της γειτονίας και άσε τους ανθρώπους να δουλέψουν για το κάλο του πολίτη , σας βαρέθηκα.......
    Για 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011 9:47 Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριε Σκαβεντζο, απορω που ειστε και μορφωμενος.Πως ειναι δυνατον, ο Δημος να ανακοινωσει τα ονοματα των οφειλετων??????? Τι βλακειες ειναι αυτες που λετε???? Εσας τι σας ενδιαφερουν τα ονοματα????? Για να γυριζετε στις γειτονιες και να σχολιαζετε ???? Πολυ σωστα χειριζεται το θεμα κι ο κυριος Πουλιος κι ο κυριος Δημαρχος. Πρεπει ο Δημος να μαζεψει τις οφειλες του, αλλα δεν εχει και το δικαιωμα να ανακοινωνει τα υπηρεσιακα του, για να βρισκουν τροφη οι κουτσομποληδες. Εγω προσωπικα δεν ψηφισα τον νυν Δημαρχο.Ουτε εχω την παραμικρη οφειλη στην ΔΕΥΑ ,αν και οι εκαστοτε λογ/σμοι μου ηταν πολυ μεγαλα ποσα και αδιαμαρτυρητα τα κατεβαλα,εμπροθεσμα κιολας.Επομενως πρεπει ο Δημος να ασκησει πιεση σ αυτους που χρωστανε και πολυ καλα θα κανει,να ρεγουλαρει τα οικονομικα για να ορθοποδησει καποτε κι αυτο το νησακι μας το καημενο.Εσεις δεν πρεπει να εχετε καμμια αναμειξη με αυτα κι αφηστε τους αρμοδιους να τα τακτοποιησουν.Συμφωνω με τον τελευταιο σχολιαστη, 3/2/11 ωρα 10.58 Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δ.σ. των ξενοδόχων όρισε τον εκπρόσωπό του με έγγραφο, αλλά ο κύριος «ανώνυμος» σχολιαστής ξενοδόχος δεν καταδέχεται να το αναγνωρίσει επειδή δεν ψήφισαν αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλα 10.51, τι είπε ο άνθρωπος και του λες οτι λεει βλακείες και να μην ανακατευεται με αυτά? Την αγανάκτηση της κοινής γνώμης για αυτούς που δεν πληρώνουν εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πλάκα μας κάνεις κ.Σκαβέντζο ????Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τα προσωπικά δεδομένα όπως άλλωστε γνωρίζεις και λόγο του επαγγέλματός σου για το Ιατρικό Απόρρητο........τότε να μας ανακοινώνεις για την.......................ΔΙΑΡΡΟΙΑ της κυρά Κατίνας απ´το κάστρο.Για σοβαρευτούμε λίγο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! Α...............και στην τελική ποιος είσαι εσύ που πρέπει να ξέρεις τα ονόματα των οφειλετών στην ΔΕΥΑΣ η στον ΔΗΜΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λέει ο 10.51μμ. "Ουτε εχω την παραμικρη οφειλη στην ΔΕΥΑ ,αν και οι εκαστοτε λογ/σμοι μου ηταν πολυ μεγαλα ποσα και αδιαμαρτυρητα τα κατεβαλα,εμπροθεσμα κιολας."

    1ο. Δε χρειάζεται να είσαι περήφανος που δεν έχεις τη παραμικρή οφειλή στη ΔΕΥΑ.
    2ο. Αν οι εκάστοτε λογαριασμοί σου ήταν πολύ μεγάλα ποσά, πάει να πει οτι κατανάλωσες και πολύ μεγάλες ποσότητες, δε σου τα χρεώσανε άδικα.
    3ο. Αδιαμαρτύρητα τα κατέβαλες,μη περιμένεις να σου πούμε και μπράβο, έτσι όφειλες να κάνεις.
    4ο. Ούτε για το εμπρόθεσμο της πληρωμής σου θα σου πούμε μπράβο έτσι πρέπει να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπραβο στους οφειλετες!και σε αυτους που δεν τους ενοχλησαν τοσο καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τον 4.2.11 ωρα 1.04 Π.Μ. δεν κανω τον περηφανο που δεν χρωστω,ουτε και ζητω το μπραβο σας. Το μπραβο σας και την περηφανεια να τα χαρισετε στους μεγαλοοφειλετες.Μαλλον κι εσυ ενας απ αυτους υποθετω πως εισαι, γιαυτο δεν ενοχλεισαι και δεν θορυβεισαι,επειδη ετσι εισαι μαθημενος να χρωστας. Ηρθε στο μυαλο μου αυτο που λενε, σε φτυνουν και νομιζεις πως βρεχει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.