Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Σκοπέλου, για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία

Δύο σημαντικές επαφές είχε σήμερα ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΛ κ. Ι. Αβραντίνη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic Seaways Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Ο Δήμαρχος είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους με θέμα την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία στα νησιά μας.
Την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Μιχελής θα συναντηθεί με τους ομολόγους του Π. Βαφίνη και Ν. Πλωμαρίτη, με στόχο τη διαμόρφωση μιας ενιαίας γραμμής των τριών νησιών στο θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

8 σχόλια:

  1. Εύχομαι ο Δήμαρχος μας να καταφέρει να βελτιώσει την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών μας για το καλό όλων, δύσκολο βέβαια αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με τεκμηριωμένες προτάσεις και σκόπιμα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να πείσουν τους πλοιοκτήτες και τις εταιρίες τους να μεταβάλουν την επί χρόνια απαράδεκτη στάση τους σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Ας το δουν επιτέλους σαν μια μακροπρόθεσμη επένδυση και όχι ως μια σύντομη ευκαιρία για αύξηση των κερδών τους και μόνο. Στα νησιά ζουν άνθρωποι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και έχουν τις ανάγκες τους. Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Καλές και επαρκείς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σημαίνει δυναμική ανάπτυξης για όλους τους τομείς (εμπόριο, τουρισμός, … κλπ) που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν με πολύ καλές προοπτικές πάνω σ’ αυτά τα πανέμορφα νησιά. Αυτό εννοώ όταν αναφέρω περί επένδυσης σε βάθος χρόνου. Δηλαδή το αυτονόητο, εάν υπάρξει ανάπτυξη στα νησιά και οι ακτοπλοϊκές εταιρίες θα έχουν σημαντικά κέρδη και μάλιστα με βάσεις και με πολύ μακροπρόθεσμη προοπτική. Αυτό σημαίνει, όλοι θα είναι κερδισμένοι. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Δημαρχε.Επιτελους αυτος ο τοπος βρηκε εναν ανθρωπο να ενδιαφερετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για το κοινο συνολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω πως πολυ υπερβαλεις....αγνωστε κυριε στο κοινο της Σκοπελου για κοψε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, τα σχόλια αυτά μετά την τριετία που θα περάσει. Σκοπός είναι να γίνει και κάτι στην πράξη. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Ή αλλιώς, μην ευλογείς τα γένια πριν δεις το αποτέλεσμα. Κινήσεις έκαναν πολλοί και πήγαιναν και ερχόντουσαν άπραγοι όμως. Δες τα χάλια του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα επώνυμα σχόλια απαντάν επώνυμα .
    Για μας τους ανώνυμους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ...ΝΟΜΙΖΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ !ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ!Η ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ Β.ΕΥΒΟΙΑ!ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ...ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΦΤΑΝΕΙ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ...ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 6 Φεβρουαρίου 2011 11:23 π.μ. Μπορεί εσύ να μην τον γνωρίζεις ΕΣΥ (αγενή ανώνυμε σχολιαστή), αλλά κάποιοι άλλοι τον γνωρίζουν τον επώνυμο σχολιαστή και καλά θα κάνεις να είσαι πιο ευγενικός και να μην μιλάς εκ μέρους όλου του κοινού της Σκοπέλου, γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να μας εκθέτεις έτσι με την άγνοια και τη χωριατιά σου... πρέπει να καταλάβεις ότι το blog δεν το βλέπεις μόνο εσύ, ο γυιός σου και άλλοι 5-6 στο χωριό σου, αλλά φαίνεται παντού και σε όλον τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...γνωρίζετε οτι για να έρθουμε ενα Σαββατοκυριακο στο νησί μας από το Βόλο πρέπει να πληρωσουμε 54 ευρώ να πάμε και 54 να γυρίσουμε???? ΕΛΕΟΣ!!!! με αυτά τα λεφτά αποδεδειγμένα πηγαίνεις Αγγλία και γυρίζεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.