Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ανοίγει ξανά ο "Μύλος" | Ψητοπωλείο • Οβελιστήριο • Καφετέρια

Από Πέμπτη 23 Μαΐου ανάβουν και
πάλι τα κάρβουνα στις ψησταριές μας!
Ξανά μαζί για εσάς που αγαπάτε τα νόστιμα ψητά της σούβλας και τα ποιοτικά κρεατικά, που μόνο εδώ προτιμάτε να τρώτε και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση αυτή.
Με λίγη υπομονή σιγά σιγά ολοκληρώνονται και τα έργα στην περιοχή και θα μας επιτρέψουν να περάσουμε και πάλι μαζί ένα καλοκαίρι με δροσιά, ηρεμία και ξεγνοιασιά, στην όμορφη πλατεία του κάστρου.
Ξεκινάμε παρόλα αυτά δυναμικά με τα τραπεζάκια μας αλλά και το delivery στη διάθεσή σας και σας περιμένουμε να απολαύσετε χειροποίητα κοντοσούβλια και κοκορετσάκι στα κάρβουνα, ποικιλία κρεατικών, παϊδάκια αρνίσια, μπριζόλες, σουβλάκια, μπιφτέκια, λουκάνικο, κρασομεζέδες, φρέσκες σαλάτες, ορεκτικά για κάθε γούστο, χειροποίητο γύρο, σκεπαστή και μπέργκερ σπέσιαλ, καλό κρασί και άφθονη μπύρα.

Φαγητό για όλα τα γούστα, με νοστιμιά και μεράκι, σερβίρουμε και πάλι στο ψητοπωλείο ο Μύλος από αυτή την Πέμπτη 23 Μαΐου, 6 μ.μ.

!Προσεχώς και νέο φυλλάδιο delivery στην πόρτα σας!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία και εργασία για όλους, ένα καλοκαίρι γεμάτο και δημιουργικό.

Νίκος Πατσής,
Κωνσταντίνα Διαμάντου
"ο Μύλος"
Παπαφλέσσα, κάστρο Σκοπέλου
Τηλ.  2424022099
6973003096










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.