Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Χρήστος Λεμονής || Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος «Σκόπελος Όλοι Μαζί»


Στις 16 Ιανουαρίου, στα 27α γενέθλιά μου, αποδέχθηκα την πρόταση για ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο από τον υποψήφιο δήμαρχο Σκοπέλου Δημήτρη Ευσταθίου και το συνδυασμό «Σκόπελος, Όλοι Μαζί». Θεώρησα έτσι ότι το δώρο μου δεν ήταν ένα υλικό αγαθό, αλλά μία σοβαρή και δύσκολη ενασχόληση. Η ενασχόληση με τα κοινά. 

Η  εικόνα του νησιού (λιμάνια, καθαριότητα, δρόμοι, δημόσιες υπηρεσίες, Κ.Υ) έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, με αποτέλεσμα το πράσινο και τα φυσικά τοπία να είναι ο μοναδικός πόλος έλξης για τουρισμό. Μόνο με οργάνωση, πίστη, συνεργασία και θέληση για διαρκή και ακατάπαυστο αγώνα μπορούμε να υπερκεράσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί και την καθημερινότητά μας.

Όραμά μου η Σκόπελος να γίνει ένα "έξυπνο" νησί, με έντονη τουριστική, αγροτική,  πολιτιστική και αθλητική δράση, χωρίς όμως να χάσει την ταυτότητά του.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε τον συνδυασμό «Σκόπελος ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ» ώστε να θέσουμε τις βάσεις για τα θεμέλια μίας κοινωνίας την οποία θα διέπουν αρχές, όπως η αξιοκρατία, η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη.

Τα αγαθά κόποις κτώνται.
                                                   
Με εκτίμηση
Χρήστος Λεμονής
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος 
«Σκόπελος Όλοι Μαζί» 
Δημήτρης Κ. Ευσταθίου           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.