Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου χαιρετίζει όλους αυτούς  που -αψηφώντας την τεχνητή πόλωση ανάμεσα στους δύο άλλους υποψηφίους, τους  πολιτικούς εκβιασμούς, τα ψευτοδιλήμματα, τις χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις- ανταποκρίθηκαν   στο κάλεσμά μας, έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στο να παραμείνει ισχυρή, παρά τις μικρές απώλειες στη Σκόπελο και τις σημαντικές στη Γλώσσα. 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο.

Στα θετικά  του εκλογικού αποτελέσματος καταγράφονται:

• ο τετραπλασιασμός ψήφων και ποσοστών στο Ελιος,

• η ανάδειξη εργαζόμενων, νέων ηλικιακά συμβούλων (γεγονός ήδη εμφανές στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου),

• η δεύτερη θέση σε όλο το νησί στις περιφερειακές εκλογές.

 Εμείς θα τιμήσουμε την εντολή  τους, όπως και τα προηγούμενα 8 χρόνια, ως η μόνη λαϊκή αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα από καλύτερες θέσεις με 4 συμβούλους. Ο ρόλος μας δεν θα είναι διακοσμητικός και δεν θα εξαντλείται στο αυτονόητο της ψήφισης των όποιων θετικών προτάσεων. Θα εστιάζει στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας, όπως και στην αποκάλυψη της ουσιαστικής σύμπλευσης των δύο άλλων ψηφοδελτίων και των επικεφαλής τους στις αντιλαϊκές πολιτικές στην Τοπική Διοίκηση. 

Στο β’ γύρο των εκλογών εκφράζουμε την αντίθεσή μας με
οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι μέσα και, κυρίως, έξω από τα δημοτικά συμβούλια.

Στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που προκηρύχτηκαν, καλούμε όλους αυτούς που στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και όσους δίστασαν να κάνουν αυτό το βήμα, να ψηφίσουν το ΚΚΕ,  για να υπάρχει μια πραγματική  αντιπολίτευση στη Βουλή και στο λαό, για την όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Σκόπελος, 29-5-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.