Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Γεωργίου Σκλάβου, υποψηφίου με τον συνδυασμό "Σκόπελος, όλοι μαζί!"

Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες,
θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον συνδυασμό "ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου και σε μένα προσωπικά.                    
Δώσαμε τη μάχη, μιλήσαμε μαζί σας, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που μας "καίνε" όλους μαζί και καταφέραμε να σας αγγίξουμε και να κερδίσουμε την ψήφο σας. Μια ψήφος που δείχνει ότι μας εμπιστευτήκατε, ότι αναγνωρίσατε και εσείς, όπως και οι συνάδελφοι του αντίπαλου συνδυασμού ότι ο αγώνας μας ήταν σωστός και έντιμος.

Έτσι όπως μας γνωρίζετε, έτσι όπως μας εκτιμήσατε, έτσι όπως μας δώσατε την εντολή στις εκλογές της 26ης Μαίου, έτσι θα συνεχίσουμε και εμείς μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια να μεταφέρουμε τις εντολές σας, τα αιτήματά σας σε έναν άνθρωπο νέο με όραμα, για μια Σκόπελο ανθρώπινη και ενωμένη, τον Δημήτρη Ευσταθίου.

Σας καλούμε αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου να ψηφίσετε για δήμαρχο του νησιού τον Δημήτρη Ευσταθίου. Γιατί όλοι μαζί πρέπει να λειτουργήσουμε για να πάει επιτέλους αυτός ο τόπος ένα βήμα μπροστά.Ένα βήμα πνευματικά, πολιτισμικά, κοινωνικά, ηθικά.

Θέλουμε την ψήφο όλων σας!
Καμία ψήφος δεν περισσεύει!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.